IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bentley показа новия Continental GT V8 S

Увеличена мощност и още по-спортен характер са в основата на колата (Видео)

Bentley показа новия Continental GT V8 S

 Bentley удържа на обещанието си и организира бляскава премиера за Continental GT V8 S. Новата версия на модела има агресивен и дързък външен вид, отличаващ я от останалите GT V8 модели с нов сплитър под предната броня, оптимизирани прагове и агресивен заден дифузьор. Разликите продължават с червени спирачни апарати и ексклузивни 20-инчови алуминиеви джанти.

Bentley показа новия Continental GT V8 S
Снимка: Worldcarfans

Интериорът е съвсем леко освежен с детайли от черен лак и хром, брандирани лайсни на вътрешните прагове, както и контрастираща лента на тавана.
 
Най-важното в GT V8 S остава неговата мощност. Моделът се задвижва от познатия ни 4.0-литров V8 двигател с два турбокомпресора, но тук той генерира 528 к.с. и 680 Нм (стандартният модел има 507 к.с. и 660 Нм). Скоростната кутия е 8-степенна автоматична, а задвижването е двойно, но с приоритет към задния мост.
 
За да отговорят на увеличението на мощността, инженерите са променили настройките на окачването, кормилната рейка, ЕSC системата, както и са снабдили колата с по-дебели стабилизиращи щанги.
 
В крайна сметка от 0 до 100 км/ч моделът ускорява за 4.5 секунди, а максималната му скорост достига 308 км/ч.





 
Тагове: bentley continental gt
0 от 500