IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Dacia Duster отвътре

Моделът получава бензинов турбо-двигател и пакети Adventure / Off-road

Новата Dacia Duster отвътре

Обновената Dacia Duster, чиято премиера ще се състои тази седмица във Франкфурт, беше напълно разкрита от румънската компания. Това стана със серия от снимки, които представят и интериора на достъпния SUV.
Новата Dacia Duster отвътре
Екстериорните промени при Duster бяха представени още преди седмица, а от новите снимки става ясно, че модернизацията е засегнала и вътрешността на автомобила. Всъщност там промените изглеждат дори по-големи. Напълно нови са, например, централната конзола, волана, приборите на таблото, корите на вратите. Дизайнът изглежда повлиян от новите поколения на Logan и Sandero, а в оборудването са включени инфо-развлекателната система с чувствителен на допир дисплей MEDIA NAV, кожена тапицерия, круиз-контрол, парктроник, стандартно ESC и др. Важен и очакван акцент е и новото управление на електрическите прозорци, което вече е позиционирано на самите врати.
Новата Dacia Duster отвътре
Румънците са подготвили и нов двигател за своя проходим модел. Това е моторът TCe 125, познат от моделите на Renault. Двигателят е бензинов с 4-цилиндъра, турбо и директно впръскване на горивото. Обемът му е 1.2 литра, като доставя 125 к.с. и се оборудва с 6-степенна ръчна скоростна кутия. Според информацията 90% от максималния му въртящ момент е наличен още при 1500 об/мин. А това прави възможно средното потребление на бензин да бъде в рамките на само 6 литра на 100 км, твърдят от Dacia.

В оборудването на Dacia Duster ще бъдат включени и два допълнителни пакета - Adventure и Off-road. Първият предлага защита за арките на кланиците и вратите, а вторият - хромирани ролбарове.

Снимки и информация: Dacia

Тагове: dacia duster
0 от 500
  • #11
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Дъстъра е много по-СУВ от дърварското изпълнение Тиг(у)ан дето един бордюр не може да качи с кашкаваленото си окачване.Да не говорим за двигатели и елктрически системи,че там ВАГината е много,много зле.
  • #10
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Slav78 ( преди 10 години )
    Aбе Доше, ти за пешеходец много ги разбираш?
  • #9
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    ми то същото като предишното
  • #8
    12 rate up comment 5 rate down comment
    Дошо ( преди 10 години )
    Не ми обяснявай какво съм виждал и какво не бе ........ като излезе копието на Дърстър направено от СОЦваген пак ще си говорим
  • #7
    25 rate up comment 11 rate down comment
    Дошо ( преди 10 години )
    ВАГенистите да траят, че като излезе това, което изкопираха от Дачия ще ги спукам от подигравки, а бъдете сигурни Дачията 100% ще бъде най-малко една идея по-добра от към надеждност и качество на материалите в салона от нетаферното СОЦвагенче.
  • #6
    18 rate up comment 3 rate down comment
    Insane ( преди 10 години )
    На някои пазари се продава като Рено Дъстър. Няма разлика:http://***.dacia.fr/gamme-dacia/nouveau-duster/att66f55540a7ef40cb9645059a03fc380a/56279.jpg
  • #5
    24 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Абе друго си е миризмата на пресен асфалт в немски "премиум".
  • #4
    25 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Еййй баси тва е по-луксозно от тигана на вагенщайн бре. Или вагенщайн е мн. западнал или дачия вървят нагоре. Може и 2те да са, но фактите са факти.
  • #3
    32 rate up comment 5 rate down comment
    Д ( преди 10 години )
    А за тея пари каква пластмаса искате вътре, бе? То до скоро пластмасите на скъпите Аудита и БМВ-та вътре изглеждаха като от комплект Лего, та за някаква бюджетна автомобилка за под 20 000 лева търсят лукса.
  • #2
    12 rate up comment 15 rate down comment
    Nick ( преди 10 години )
    Емблемата на волана е на Рено. Явно това не е Дъстър ами интериора на друг модел.