IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е новата Dacia Duster

Обновеният модел ще бъде представен във Франкфурт

Това е новата Dacia Duster

Румънската автомобилна марка Dacia, която е част от алианса Renault-Naissan, разпространи първите снимки и информация за новия Duster. Става дума за модернизация на настоящото поколение, като премиерата ще се състои след две седмици във Франкфурт.
Това е новата Dacia Duster
От разпространените две официални фотографии се вижда, че автомобилът е получил леки промени в екстериора, които само подчертават познатия му вид. Според дизайнерите на марката този ход е логичен, тъй като именно формите на колата са изиграли решаваща роля за пазарния й успех.

Основните промени в предната част обхващат фаровете, решетката на радиатора и бронята. Отзад обновлението е аналогично, като личи най-вече при светлините и при изпускателната система, която вече разполага с хромиран накрайник. Освен това, разлики се откриват и в релсите на покрива, алуминиевите джанти и означенията 4WD.
Това е новата Dacia Duster
Промените в интериора остават загадка, но спекулациите сочат, че модернизацията там е по-мащабна. Очакванията са за нова централна конзола, нови седалки и волан, както и ново управление на електрическите прозорци, позиционирано на самите врати. Очакват се и нови опции, сред които и круз-контрол.

Няма информация и за двигателите, като предишните информация твърдяха, че сред тях ще попадне 1.2-литров бензинов турбо-мотор с мощност 115 к.с.

Всички подробности ще станат ясни по време на премиерата във Франкфурт.

Информация и снимки: Dacia

Тагове: dacia duster
0 от 500
  • #8
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Това ли е новото, че то като предишното!!!
  • #7
    3 rate up comment 3 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 10 години )
    RRE, zabravih, a evoque e indiiski!a noviq defender - ceylonski(6tot zvu4i po-dobre ot 6ri-lankiiski)!te tva e globalizaciqta!
  • #6
    10 rate up comment 0 rate down comment
    L. ( преди 10 години )
    Вече си представям анонса на Топ Гиър...
  • #5
    4 rate up comment 22 rate down comment
    :) ( преди 10 години )
    Не знам качвахте ли се на автосалона на такава.Е,аз за съжаление се качих.Някъв гей ми обясняваше как била Лимитид Едишън бля-бля.Вътре смърдеше по-лошо от китайските автомобили.Имах добро мнение за тази кола,но да се качиш и да ти мирише на карцерогенни вещества,не мерси
  • #4
    16 rate up comment 1 rate down comment
    А.В.Торът ( преди 10 години )
    Изглежда доста прилично. Не че бих карал такава, но са се справили добре.
  • #3
    38 rate up comment 2 rate down comment
    sss ( преди 10 години )
    Браво на румънците. Лека-полека направиха читав и сравнително евтин автомобил. Преди години от ауто билд им се смееха и сравняваха десетгодишен Голф с Дачия, но си мисля , че мамалигата дръпна доста в модела.Има какво да научим от тях.
  • #2
    33 rate up comment 2 rate down comment
    Иво ( преди 10 години )
    оправете си заглавието защото е неправилно подвеждащо, това не е новия дъстър а е модернизация на стария, има голяма разлика
  • #1
    34 rate up comment 5 rate down comment
    MrBokras ( преди 10 години )
    Някои не правят разлика между НОВО и FACELIFT!!!!!!!!!!!