IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW M4 се появи изненадващо

Колата ще бъде представена официално във Франкфурт (Нови снимки)

BMW M4 се появи изненадващо

BMW M4 се появи изненадващо
BMW публикува първите официални снимки на концепцията M4 Coupe. Въпреки че още не е потвърдено официално, се очаква наследникът на M3 да разполага с 3.0-литров шестцилиндров редови двигател, генериращ мощност от 450 к.с. 

От официалните снимки се забелязва новия оптичен пакет, с който е оборудвана колата. Огромните отвори в предната броня са комбинирани с карбонов лип спойлер, предните калници са вентилирани, а отзад са вградени задължителните от E46 M3 насам четири изпускателни тръби.
BMW M4 се появи изненадващо
Моделът от снимките разкрива още няколко подробности около колата. Тя ще има издут преден капак и ще се предлага с характерния златист цвят, който набра голяма популярност при модификацията Е46.

Интересното е, че седанът, който запазва името M3, няма да се задвижва от същия двигател. Очаква се той да продължи да използва V8, като мощността му ще бъде сходна с тази на Coupe-то. Спекулира се още, че версията с четири врати ще се предлага и с xDrive система за двойно предаване, докато двувратото M4 ще е ексклузивно със задно.

Двигателите ще бъдат комбинирани с 6-степенна механична трансмисия и 7-степенен автоматик, като и двете ще са съобразени със спортните амбиции на колата.

Премиерата на модела е насрочена за днес на изложението за екзотични автомобили в Пебъл Бийч, Калифорния. Официалното представяне пред публика ще се състои в средата на следващия месец, когато отваря врати изложението във Франкфурт.
BMW M4 се появи изненадващо
Снимки: Bimmerpost

Тагове: bmw m3 bmw m4 coupe
0 от 500
  • #4
    33 rate up comment 6 rate down comment
    Sheldon ( преди 10 години )
    Определението "*** златисто" съществува само в нашия език. Онзи ден имаше статия за лимитирана розова Тойота - на нас може и да ни е смешно, обаче японците гледат на розовия цвят по съвсем друг начин. Та и за това златисто - ако не се лъжа, този цвят започнаха да го използват от Е46 насам и на живо изглежда страхотно и няма нищо общо с ***.
  • #3
    33 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Браво на ВМВ. Красота откъдето и да го погледнеш. А закачката с трите цветни ленти на тавана е много хитро измислена според мен.
  • #2
    39 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Знам че си свикнал с цветовете на голф 2 и всичко друго ти е чуждо. Спокойно на село няма да я видиш тази кола да те дразни - спи спокойно
  • #1
    17 rate up comment 48 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    по-*** златно не успяха ли да я направят?