IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche обяснява дизайна на Panamera

Германците залагат много на фейслифта, който трябва да удвои продажбите на компанията до 2018 г. (Видео)

Porsche обяснява дизайна на Panamera

Фейслифт версиите винаги будят известно подозрение. Обикновено се питаме какво и защо дизайнерите са променили в определена кола. За да не стават обърквания, Porsche публикува специално видео, в което глас зад кадър разкрива нововъведенията в дизайна на Porsche Panamera фейслифт.
Porsche обяснява дизайна на Panamera (Видео)
Снимка: Porsche

От видеото става ясно, че дизайнерите на Porsche са се опитали да направят дизайна по-спортен, но запазвайки характерните за марката черти: по-високи от предния капак калници, плавно спускаща се надолу линия на покрива и издути задни калници. Фейслифтът се различава още по новите си прагове, обновените странични огледала и скулптурирания си преден капак, който според диктора е "изразителен".

Колата, която се появи на пазара шокира всички, точно както това направи Cayenne в дебютната си 2002 г. И в това няма нищо учудващо, защото до този момент Porsche правеше единствено спортни двуместни автомобили с тапицирано с кожа задно рафтче, което представяше като седалка. Колкото и феновете да неодобряваха излизането и на двата модела, трябва да се признае, че именно те измъкнаха компанията от завладяващата я криза.

Точно заради това щутгартци всячески се опитват да убедят клиентите си в естетическите качества на новата Panamera, която е техният основен инструмент за постигане на главната цел – 200 000 продажби годишно за периода до 2018 г. За сравнение, през 2010 г. компанията е успяла да пласира двойно по-малко коли.

Тагове: porsche panamera
0 от 500
  • #12
    3 rate up comment 1 rate down comment
    cry ( преди 10 години )
    Преди Панамерата изглеждаше страхотна, сега освежена по този начин са я усъвършенствали. Трябва да си тотално *** (тип Дошо), за да избереш конглокент на Панамера.
  • #11
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Дошо ( преди 10 години )
    А когато излезе класацията за класацията за най-проблемни двигатели пак ли аз съм ти виновен бе ***?
  • #10
    5 rate up comment 4 rate down comment
    gf324 ( преди 10 години )
    на ауди дизеловите двигатели са най голямото недоразумение в автомобилната история, отвори такъв да видиша на тая панамера за да и смениш въздушния филтър трябва да свалиш първо бронята. Немския инжинерен гений всеки ден ме изумява все повече
  • #9
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Егати дизайна, щом на производителят му се налага да го обяснява - няма такава пародия. Made by SozWagen!!!
  • #8
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Не престъпление беше дезулова Тойота, но в крайна сметка от Тойота се усетиха и сега купуват дизелови двигатели от БМВ, за да вдигнели имиджа на Тойота, можем да си представим, как са сринали имиджа на Тойота собствените и дизелови двигатели.
  • #7
    14 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    За всеки влак си има пътници. И аз харесвам 911, други предпочитат Панамера. "На вкус и на цвет - товарищей нет".
  • #6
    9 rate up comment 12 rate down comment
    KKK ( преди 10 години )
    Кво ми обясняват. Харесвам Порше, правят хубави, качествени коли, ако можех да избирам винаги ще е 911 пред Годзила, ама как да кажеш на грозното хубаво. Тая кола е УЖАСНА и изобщо не са я променили. Съжалявам ама не разбирам как някой би се унижил така - тоя дизайн е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!
  • #5
    20 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    i vikash mnogo se troshat - 2-3 porscheta si smenil...
  • #4
    12 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    toq po-dolu imash v predvid - sushtiq - ti?
  • #3
    10 rate up comment 22 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Да обяснят защо за толкова пари продават нещо с дизайн на настъпена жаба... А за качеството - тоя Дошо по-долу е прав!!!