IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen показа подводен Beetle

"Колата" може да се движи по морското дъно

Volkswagen показа подводен Beetle

Американският клон на Volkswagen поде нестандартна рекламна кампания, с която компанията иска да впечатли зрителите на Discovery Channel и тяхната "Седмица на акулите", стартираща на 4 август. Заедно с морския биолог Люк Типъл, рекламните специалисти на компанията са разработили подводен аналог на Volkswagen Beetle, който може да бъде каран по дъното на морето.
Volkswagen показа подводен Beetle
Тръбната конструкция има всичко необходимо - колела, фарове, стилизиран "интериор", както и задължителната емблема. За задвижването се грижат три двигателя с отделни витла, разположени зад предните седалки.

"Голяма част от развлекателния бизнес се адаптира към ангажираното ни ежедневие, предлагайки ни да гледаме любимите си предавания, без да се съобразяваме с графика на излъчване. "Седмицата на акулите" по Discovery Channel е рядкост, която дава възможност на милиони зрители да споделят изживяването по време на цяла седмица. Ние във Volkswagen се вълнуваме изключително много да бъдем част от уникалното събитие, оставяйки впечатляващ отпечатък в поп-културата с нашия подводен Beetle," коментира Кевин Майер, вицепрезидент по маркетинга на Volkswagen за Северна Америка.

Снимки: Volkswagen
 

Тагове: volkswagen beetle
0 от 500
  • #5
    4 rate up comment 1 rate down comment
    фсб ( преди 10 години )
    супер е, взимам един такъв за морето :)
  • #4
    14 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Какво е един Фолксваген на дъното на океана - едно добро начало ;D
  • #3
    13 rate up comment 5 rate down comment
    груди ( преди 10 години )
    "Американският клон на Volkswagen"Покрай тези урагани в Хамерика, нали се издавиха десетки хиляди автомобили, и ето как великите PRи на VAG веднага използват ситуацията. Че видиш ли - давената кола е даже по-добра от недавената. Ама лошо няма - то ВАГ и на тея глупавиамериканциако не могат да продават *** си кво ше правят не знам....
  • #2
    19 rate up comment 8 rate down comment
    Чичето ( преди 10 години )
    Чудят се вече каква глупост да измислят завалиите. Продажбите в САЩ, Китай и Европа падат, а планове за световно господство има да изпълняват. Ха-ха, то и духовния им създател навремето кроеше подобни планове, ама успя да ги докара до един изгорял бункер само.
  • #1
    20 rate up comment 8 rate down comment
    Дошо ( преди 10 години )
    Ай стига, ай стига с тоя Фолксваген вече. Да не са ви основен спонсор на сайта.