IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обновеният Duster отново в ролята на фотомодел

Продължават изпитания на всъдехода на Dacia

Обновеният Duster отново в ролята на фотомодел

Ловците на сензации сред фотографите, работещи за автомобилни издания, не пропуснаха да снимат продължаващите изпитания на обновената Dacia Duster. Германската Automedia успя да „улови” кросовъра по време на тестове в Испания.
Обновеният Duster отново е в ролята на фотомодел
От снимките се вижда, че моделът ще получи модернизирана броня, усъвършенствани челни светлини, както и видоизменена решетка на радиатора. Обзавеждането на салона също ще бъде модернизирано, като ще засегне най-вече волана. Твърди се, че и качеството на материалите в интериора ще бъде доста по-високо.

Колкото до двигателите, те също ще претърпят промени. По последни данни моделът ще получи 1.2-литров бензинов турбо-мотор с мощност 112 к.с. Освен това се подготвя и дизелов агрегат с обем 1.5 литра и пакет Eco2, насочен към смъкване на разхода на гориво и намаляване на вредните емисии. Сред опциите в обновения Duster ще бъде включен и круз-контрол.
Обновеният Duster отново е в ролята на фотомодел
Премиерата на новия Duster е насрочена за предстоящото автомобилно изложение във Франкфурт. Моделът ще се произвежда до 2015 г., когато на пазара ще се появи следващото напълно ново поколение.

Снимки: Automedia

Тагове: dacia duster
0 от 500