IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-малкият кемпер на света

MINI излезе с три предложения за любителите на къмпинга

Най-малкият кемпер на света

Най-малкият кемпер на света
Британският производител на малки автомобили MINI представи три атрактивни решения за къмпинг. Това са MINI Clubvan Camper, MINI Countryman ALL4 Camp с палатка Roof Top и MINI с каравана Cowley. Описвани като предложения за свобода в свободното време, моделите предлагат решение за тези, които не обичат да се разделят с автомобила си.

Най-атрактивният от трите автомобила се нарича MINI Clubvan Camper. Създаден е на базата на просторния MINI Clubvan, като според описанията на производителите представлява най-малкия кемпер на света.
Най-малкият кемпер на света
Така наречената ексклузивна къща на колела предлага просторно място за спане за един човек, както и малка, монтирана на стабилни релси кухненска клетка с газов котлон и хладилник. Наличен е дори ръчен душ, както и воден резервоар, който е монтиран под пода на багажника.
Най-малкият кемпер на света
Най-малкият кемпер на света
Помислено е и за комфорта, информацията и развлеченията на борда. Моделът разполага с навигационна система MINI Navigation Portable XL, стационарно отопление и телевизор. Приятна изненада са и стъкленият покрив, който предоставя неповторим поглед към звездите, и монтирания на покрива багажник, даващ възможност за пренос на допълнителен багаж.

За любителите на палатките е предназначен MINI Countryman ALL4 Camp. Този автомобил, който е базиран на Countryman и разполага с 4х4 система, е оборудван с палатка, позиционирана на тавана. Тя предлага място за двама и съответните повърхности за спане.
Най-малкият кемпер на света
Освен възможността за наблюдения на изгрева отвисоко, MINI Countryman ALL4 Camp предлага и възможност за транспортиране на велосипеди. Самата палатка се разпъва изключително лесно - просто трябва да се отвори горната половина на кутията. Палатката може без проблеми да се монтира и върху MINI или MINI Clubman и да бъде подбрана в съответния цвят.
Най-малкият кемпер на света
Най-малкият кемпер на света
Третото предложение на MINI за свобода в свободното време се нарича Cowley. Става дума за луксозно оборудваната каравана, създадена в духа и стила на марката.

На борда на този дом на колела присъстват удобства като две спални места, двоен газов котлон, воден резервоар с помпа и мивка, соларен модул за зареждане на акумулатора на караваната и 230-волтов контакт за захранване на хладилника, както и TV/DVD и HiFi музикална система.
Най-малкият кемпер на света
"Караваната е лакирана в типичните за MINI цветове, откроява се на пътя като истински магнит за погледите и открива напълно нови перспективи за къмпинг-почивка, обясняват производителите. - Силуетът на капковидната каравана напомня на плавните линии на тапицериите на вратите на MINI, а плъзгащите се прозорци на двете врати са препратка към класическото Mini, при което те бяха серийни до 1969 година. Караваната с впечатляващ дизайн е по-широка от MINI Clubman със само 12 см. и тежи по-малко от 300 кг.".
Най-малкият кемпер на света
Най-малкият кемпер на света
Снимки: MINI

Още по темата:
Дом на колела. На големи колела

Най-бързият дом на колела

Мода за къмпингари

Дворец на колела

0 от 500
  • #6
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Тия псевдокаравани стават само за тинейджъри да отидат някъде за ден два да се таковат и до там. Иначе кой нормален човек ще се сгъва на 4 в някакви луксозни кашони.
  • #5
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Gargamel ( преди 10 години )
    Лелее, ама тия последните легла както са пляснати напречно на караваната.. Само за малки ***..
  • #4
    25 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    След като се оказа че продажбите на баничарката са слаби, сега сложиха вътре един дюшек и от баничарка го преименуваха на кемпър. Дали ще мине номера?
  • #3
    14 rate up comment 5 rate down comment
    thebrainless ( преди 10 години )
    Този кемпър адски ми хареса, още когато го показаха миналата година, с удоволствие бих забил един, нищо че нямам мини :D А показаната палатка , също е много добра!
  • #2
    14 rate up comment 11 rate down comment
    Крут ( преди 10 години )
    Глупаво и непрактично - демек - британско ми е
  • #1
    19 rate up comment 11 rate down comment
    zoom in ( преди 10 години )
    днес явно сме на тема "Извращения с британските коли" :)))