IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как се сваля покривът на Lamborghini Aventador Roadster?

Задачата въобще не е толкова лесна, колкото изглежда (Видео)

Как се сваля покривът на Lamborghini Aventador Roadster?

Преди точно две години ви показахме колко трудно е монтирането на мекия сгъваем покрив на Bugatti Veyron Grand Sport. Сега темата отново е актуална, но този път става въпрос за Lamborghini Aventador Roadster.

Оказва се, че преди да махнете покрива на лютото Lambo, трябва доста сериозна подготовка и известно количество тренировки. Не е за забравяне и фактът, че трябва да сте доста сръчни с ръцете.

Видеа като тези обрисуват по чудесен начин клишираното твърдение, че богатите също плачат. Просто си представете как собственикът излиза от хотел в Монако и започва да разглобява или сглобява колата си. Другият вариант е да има придворен механик, който да върви навсякъде с него.

Това са суперавтомобилите - непрактични, недостъпни, понякога откровено безумни. В това им е чарът.

 

Тагове: aventador veyron
0 от 500
  • #4
    34 rate up comment 1 rate down comment
    Жак ( преди 10 години )
    ЕЕЕ то и кьорав касапин ще се справи от раз ез да е гледал никакви инструкции...богатите също плачели :)
  • #3
    7 rate up comment 19 rate down comment
    omg ( преди 10 години )
    Е да бе, ръсиш една торба пари и като завали... купон! :)))
  • #2
    32 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    отне му две минути с няколко тренировки ще го свали под-минута. От Ламборгини умишлено не са сложили автоматичен гюрук, който допълнително да вдигне теглото. Тука е търсен максимално близка динамика като на версията с твърд покрив. Все едно да се сърдим, че състезателните версии на колите без значение Ф-1 или WRC или което там се сетите нямат климатик и вътре не предлагат уюта и глезотиите на стандартните автомобили. Всяко нещо което спъва колата се маха и понякога решенията са доста сложни.
  • #1
    32 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 10 години )
    Това да му е проблема