IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche произведе половинмилионния Cayenne

В същото време Toyota извади Prius номер 3 000 000

Porsche произведе половинмилионния Cayenne

Имената на Porsche и Toyota рядко влизат в едно изречение, но в края на миналата седмица двете компании излязоха с твърде сходни съобщения до медиите, пише Worldcarfans.
Porsche произведе половинмилионния Cayenne
Първо добрите новини дойдоха от Porsche, които обявиха, че са произвели половинмилионния Cayenne. Юбилейната машина е слязла от конвейера в Лайпциг, където луксозният кросоувър се произвежда. Моделът е от спецификацията Cayenne S Diesel, задвижвана от 4.2-литров туин-турбо V8 двигател с мощност 382 к.с. и 850 Нм въртящ момент. Дизеловият джип ускорява до 100 км/ч за 5.7 секунди, преди да развие максимална скорост от 261 км/ч.
Porsche произведе половинмилионния Cayenne
Toyota, от друга страна, празнува появата на Prius номер 3 000 000. Създателите на масовия хибрид не споменават подробности около колата, но не пропускат да се похвалят, че с Prius са превърнали „хибридната технология в основа за разработката на все по-икономични автомобили.“ От изявлението на японците става ясно още, че компанията ще продължи да инвестира в „разработката на екологични технологии, платформи и основни компоненти.“

Снимки:

0 от 500
  • #16
    6 rate up comment 0 rate down comment
    345 ( преди 10 години )
    Имам приятел който работи в пътна помощ.Собственици на фолкскаскен с 2.0 TDI са му любимите клиенти.
  • #15
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Нямате пари нито за Порше, нито за Нисан, нито за Тойота, ама много ви знаят устите. Кой бил еди какъв си и еди какво си и коя кола била ***. Това от позицията на колко произведени коли го казвате? Stay poor, stay hungry!
  • #14
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Елтън Джон ( преди 10 години )
    3млн. приуса през седмица привиквани в СЕРВИЗНА АКЦИЯ
  • #13
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Охохохо, германският навес наречен Порше е по бърз от тоз невероятен, хипер мега турбо гига компютърен автомобил на Нисан? Това е лъжа, това е монтаж драги зрители, това не е възможно, още не е измислена такава физика. Вейрона е в сферата на самолетостроенето, така че той остава без коментар.
  • #12
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    *** слепи ли сте бе нещастници,втория Нисан е 100 коня по слаб от Поршето,аман от прости кавали.Швабите прости винаги са им го набивали и след 100 години пак ще си правят гаргара с тях.Няколко заблудени изостанали *** голяма защита им дръпнаха.
  • #11
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    На Дошо като му набият шортите и като го направят за смях, какви глупости пише и измества моментално темата към други марки ама и там го хванали че дава глупави примери. Е то от *** какво може да се очаква освен глупости. Дошо прави упражнения за мечтаната втора мозъчна гънка.
  • #10
    7 rate up comment 7 rate down comment
    До Дошо ( преди 10 години )
    Другия път като даваш линкчета гледай поне да са коли с равностойни коне а не да сранвяваш ГТ-р с 400к.с. повече от Поршето и да се радваш как било победило. Явно си толкова глупав, че дори си нямаш представа. Виж в тубата напилената 30годишна костенурка какво прави ГТ-р ха ха а и този Нисан няма нищо общо с произвеждания от Нисан автомобил вероятно пичти нищо заводско не са оставили тунерите в тази кола. И накрая Нисан и Хонда нямат нищо общо с умрялата продукция на Тойота и японците го знаят.
  • #9
    10 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Немците толкова глокове им набиха в задния двор,че направо се чудя как издържат.Но бит и * никога не си признават.
  • #8
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ето това се случва с допотопния *** нарече Порше.http://youtu.be/cdcU03lrAPQ
  • #7
    7 rate up comment 11 rate down comment
    до фолк с ваген ( преди 10 години )
    Те са ти го написали хората, на ицепката ти че Тойота била:""най-технологичния, модерен и икономичен продукт" това изобщо не е вярно, нито е най-технологичния, първо защото е измислен преди 100 години и то от "пушещото" Порше, второ не е най-икономичния, защото в рекордите на Гинес двулитров дизелов Пасат харчи по-малко от най-икономичния хибрид /който между другото е КИА а не Тойота Приус/ А за модерен и дума не може да става, и грозен вид и табло копирано от Ситроен само че с евтини пластмаси.