IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

АвтоВАЗ пуска специална модификация на Niva за Германия

Моделът се казва Taiga и струва близо 11 000 евро

АвтоВАЗ пуска специална модификация на Niva за Германия

Руската компания АвтоВАЗ е подготвила нова модификация на модела Lada Niva, която ще носи името Taiga. Всъдеходът ще се предлага на германския пазар и ще бъде оборудван със задвижване 4х4, както и с някои допълнителни подобрения, съобщава германският сайт на Lada.
АвтоВАЗ пуска специална модификация за Германия
Новост при Taiga e наличието на ABS система, хидравлична кормилна рейка, електронно управление на дроселовата клапа, както и стоманени защитни детайли на праговете и на долната част от каросерията. Преработени са и чистачките на предното стъкло, които досега срещаха неодобрението на германските клиенти.

Цените на Niva Taiga стартират от 10 990 евро в зависимост от оборудването. В Lada обръщат сериозно внимание на немския пазар, където само преди няколко месеца предложиха специална версия на автомобила с удължена гаранция - 4x4 Original Spezial. Модификацията се предлага с 3-годишно безплатно обслужване, както и със сервизна помощ при възникнала повреда на пътя.

Снимка: Lada.de

 

Тагове: lada niva taiga
0 от 500
  • #3
    50 rate up comment 8 rate down comment
    Мавродиев ( преди 10 години )
    Там от където минава Нива-та, Дъстера ще е по таван. За конфорт не говорим. Това не е кола за магистрала.
  • #2
    5 rate up comment 35 rate down comment
    ( преди 10 години )
    Нивата, на която някои части са още от Фиат 124 от 60-те години. Това обяснява къде се намират руснаците и че дори не могат без да вземат нещо на готово.И кой ще купи този *** да 10 000 евро, вместо да си вземе един Дъстер за молко повече. Нивата дори не е класика, а просто ***!
  • #1
    55 rate up comment 6 rate down comment
    Klasika ( преди 10 години )
    Нива е измислена за 4 месеца !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....-на *крак* за конгреса на партията и да изуми света на парада!Била е за парад !?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..........-а какво става ?!? Вярно изумьва света,поставя 80% от всички рекорди за джипове,оказва се най-яка,та и до днес и все още е търсена!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..............??????????????????????????????