IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

SRT Viper идва в Европа

Автомобилът ще се продава за 139 900 евро

SRT Viper идва в Европа

SRT Viper ще излезе на пазара в Европа, макар и не чрез официалната дилърска мрежа на Chrysler.
SRT Viper идва в Европа
Тунинг специалистите
GeigerCars обявиха, че ще започнат да внасят автомобила на Стария континент, за да запълнят отворената ниша. Моделът ще се предлага на цена от 139 900 евро, което е значително повече от сумата, която американските клиенти плащат за автомобила в родината си – еквивалента на 75 305 евро.

За парите си получавате учудените погледи на всички собственици на европейски суперавтомобили, както и искрената им завист от факта, че вашият Viper се задвижва от най-големия двигател, монтиран в сериен автомобил в момента.

Припомняме, че става въпрос за 8.4-литровия атмосферен V10 на Chrysler, който генерира 640 к.с. И 814 Нм максимален въртящ момент. По пътя си към задните колела, мощността преминава през 6-скоростна механична трансмисия, позволяваща на тежащата 1521 кг кола да се ускори от 0 до 100 км/ч за малко над 3 секунди. Максималната скорост е 331 км/ч.

Снимка: Chrysler

 

0 от 500