IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на Citroën C4 Sedan

Автомобилът е базиран на C4 L и ще се продава в Латинска Америка

Първи снимки на Citroën C4 Sedan

Първи снимки на Citroën C4 Sedan
Аржентинското подразделение на френската марка Citroën разпространи първите официални снимки на C4 Sedan. Това е седан, разработен за Латинска Америка, който е базиран на създадения за Русия и Китай Citroën C4 L.

Всъщност Citroën C4 Sedan и Citroën C4 L изглеждат напълно аналогични както по размери, така и откъм дизайн. Що се отнася до формите, те са познати от новото поколение на хечбека С4, който се продава в Европа. Размерите на седаните обаче са по-големи от тези хечбека като достигат дължина от 4.43 метра, широчина от 1.7 м., височина от 1.47 м. и междуосие от 2.65 м.
Първи снимки на Citroën C4 Sedan
Citroën C4 Sedan ще се предлага с избор от три двигателя - бензиновите VTi 72 и VTi 115 или дизеловия HDi 92. Автомобилът ще се произвежда в Аржентина, а продажбите му ще стартират през втората половина на годината. В Бразилия Citroën C4 Sedan ще замени предлагания в момента C4 Pallas.

0 от 500