IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lifan взима пример от BMW

Китайската компания пуска нова 8-а серия

Lifan взима пример от BMW

Към настоящия момент най-големият автомобил в продуктовата гама на китайската компания Lifan е моделът 720. Съвсем скоро обаче предстои излизането на нов флагман на марката, съобщава изданието Carnewschina.
Lifan взима пример от BMW
Автомобилният производител работи усилено върху създаването на седан, кръстен по маниера на BMW - 8-а серия. Първите снимки на четирите варианта на автомобила бяха изпратени в патентното ведомство на Китай. Машините са с еднакъв профил на каросерията, но се различават по оформлението на предната част. Като цяло дизайнът, поне на показаните снимки, прилича на смесица между модели на Acura, Volkswagen и Toyota, като предстои да разберем на кой вариант ще се спрат китайците.
Lifan взима пример от BMW
Lifan 8-а серия ще превишава 4.70 м дължина, като ще се предлага с няколко избора на двигатели. Очаква се сред тях да намерят място модернизиран 1.8 литров бензинов мотор с мощност  128 к.с., напълно нов 1.2 литров турбо-двигател, както и атмосферен агрегат с обем 2.0 литра, който се разработва специално за Lifan от компанията Ricardo.
Lifan взима пример от BMW
Припомняме, че на предстоящото изложение в Шанхай ще се състои премиерата на новия хечбек на Lifan. Той ще бъде с повишена проходимост, а екстериора му е прекопиран от този на японския Suzuki SX4.

Снимки: Carnewschina

Тагове: lifan
0 от 500
  • #6
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    GT, ти винаги се засягаш, и през глава защитаваш Klasika, много ме съмнявате двамата.
  • #5
    2 rate up comment 3 rate down comment
    GT ( преди 11 години )
    B и D ми харесват. до Анонимен Ти ли ли си = всички =,или си олицитворение на =всички= селянчета?
  • #4
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Усещам.... изразяване на Klasiческия....."пак всички са на коне, само той е на коза"!!!!!
  • #3
    13 rate up comment 4 rate down comment
    ЗДРАСТИЙ,КАК СТИЙ... ( преди 11 години )
    ДО АНОНИМНИТЕ " ДОБИР ДИЕН " АНОНИМНИ СЕЛСКИ БЕКОВЕ.
  • #2
    14 rate up comment 4 rate down comment
    ....? ( преди 11 години )
    А вие Анонимните сте пълни злобари и неуки същества и Анонимни заешки душички. Това не ви е поле за заяждане каквото очаквате и каквото правите тук,това е форум за информация и всичко ново е добре дошло.Но вие не искате информация,защото не сте истински автомобилни фенове,а неуки тинейджъри непрочели и една книга и всичко което не е за конфронтация,а за научаване на нови знания им идва в повече за опошления,злобен,завистлив и неук мозък.Анонимни дълбоко навътре в душата си Анонимници.
  • #1
    9 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Аутомедия, с какви глупости ни занимавате??