IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Зелена светлина за Lexus LF-LC

Серийното производство на спортното купе бе официално потвърдено

Зелена светлина за Lexus LF-LC

Концепцията Lexus LF-LC, която видяхме за първи път през миналата година в Детройт, ще се произвежда серийно. Това разкри Брайън Смит, вицепрезидент на отдела по маркетинг в Lexus.
Зелена светлина за Lexus LF-LC
Lexus LF-LC е спортно купе, фокусирано върху водача, което предлага място четирима в салона си. Задвижването му е хибридно, но към момента се знае единствено, че системата Advanced Lexus Hybrid Drive ще използва предноразположен двигател и задвижване към задните колела.
Зелена светлина за Lexus LF-LC
Конкретни подробности за бъдещата спортна кола на луксозната японска марка липсват, но се предполага, че моделът ще се превърна в спортен флагман на Lexus и ще конкурира на пазара автомобили от ранга на Porsche 911 Turbo и Aston Martin Vantage.

Има и спекулации, според които Lexus LF-LC ще бъде наследник на култовата Supra, която в своя нов вид ще използва архитектурата на BMW 6-Series.
Зелена светлина за Lexus LF-LC
С този бъдещ модел японската марката иска да разчупи настоящата си гама автомобили, като я обогати с нови, нишови предложения. А сред тези нови модели, освен купето LF-LC, ще се появяват напълно нови кросовър и голям SUV, уточни вицепрезидентът в отдела по маркетинг в Lexus.

Източник: Wardsauto. Снимки: Lexus

Тагове: lexus lf-lc
0 от 500
  • #53
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    приятна вечер,надявам се утре на бистра глава да станеш и да си купиш един хубав немски автомобил.но и да не го направиш-тои ще доиде при теб под ламарините на някоя тоиота/нисан и прочее.бъди щастлив.
  • #52
    6 rate up comment 11 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    също така искам да посоча-не омаловажавам японските коли като масово производство.но когато стане въпрос за наистина хубави неща-те са немски.попитаи всяка красива жена,те имат усет за доброто.нали.надявам се имаш такава с която да комуникираш.ако не,то помисли защо.
  • #51
    6 rate up comment 9 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    ако си прочетеш писанията ще разбереш че: 1не аз а ти си разтроен,афектиран.тоес вероятно неудволетворен от автомобила си които смея да предположа е японски.ето защо надявам се следващя да е произведен и проектиран в германия за да живееш щастливо.2манталитета.тук ще се въздържа от коментари,само ще те цитирам: ГЕРМАНСКИТЕ КАРУЦИ,Разни комбита са за селяците,Германи, ***,*** нагъл.разбира се в яда си допускаш много грешки:Първо се научи на пишеш??????????успокои се,нещата ще се оправят.
  • #50
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Остави го мистър Селинджър, той така си разтиква токсините от организма - като седне да плюе японски коли.
  • #49
    9 rate up comment 8 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    между другото изрази като-ГЕРМАНСКИТЕ КАРУЦИ,"германчетата" и прочее издават както ниска култура ,така и несериозно отношение към материята.естествено е това да ме наведе на мисълта че разговора с персони като вас е непродуктивен.
  • #48
    9 rate up comment 10 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    да,за съжаление пак се сетих за онази грозна случка , катастрофата на високотехнологичния лфа с прототипа на 3-та серия и последиците.може би там личи ясно с цената на какви компромиси се постигат резултатите.и преди и сега обикновенна 3-ка е по добрият автомобил от всичко което може и предлагат от фирмата базирана в Айчи.
  • #47
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    не е нужно да изпадате в афектни състояния.просто това са фактите-и за дизел и за спортни коли тоиота иска помощ.съжалявам ако съм ви разтроил.довиждане и приятна вечер.
  • #46
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    всъщност не е интересно какво изкарват,а какво е предвидил производителя защото това е възможно за управление.иначе има е36 с 3000 к.с. и т.н.това е което се предлага,и там ауди е наи-бързо.всичко друго е "ако"...
  • #45
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    г-н Nero,"Като двете компании щели да комбинират, повтарям - КОМБИНИРАТ (!!!)"-разбирам вашето желание любимата ви марка да е знаеща и можеща.но това изречение показва само дипломатичноста на БМВ.може да има обмен на хибридна техника,но на двигатели,трансмисии,окачване и техните настроики-посоката е само една.от баварските моторни заводи към Тойота, префектура Айчи.
  • #44
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    сами виждате уважаеми господа че великата супра не е нищо особенно-тя е победена дори от комби -модел на ауди с по-малка кубатура и произвеждан по това време.независимо от обидите и приравняването ми с предшественика на човешкия род,не може да промените фактите,че германските производители имат славна история.и не е срамно фирма като тоиота която предлага частични решения-хибрид-да потърси помощ за своите автомобили от висок клас от знаещите и можещите.това че не го осъзнавате е ваш проблем.