IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia представи Cerato Koup

Моделът вече се предлага като хечбек, седан и купе

Kia представи Cerato Koup

Автомобилното изложение в Ню Йорк е сцена за премиерата на Kia Cerato Koup. Това е третата версия на Cerato след хечбек и седан версиите, които видяхме по-рано. Припомняме, че на пазара в САЩ моделът се предлага като Forte, а на този в Южна Корея - като К3.
Kia представи Cerato Koup
Най-новата версия купе ще се предлага в две нива на оборудване - EX и SX. Първото ниво ще разчита на 2.0-литров бензинов агрегат с четири цилиндъра и директно впръскване на горивото, чиято мощност е 175 к.с. А при второто ще се поставя турбо мотор с обем 1.6 литра и мощност 204 к.с. Предлаганите трансмисии са две - 6-степенни автоматична или ръчна. И в двата случая задвижващи са предните колела.

EX версията на Cerato Koup разполага с 16-инчови джанти, облечен в кожа волан, LED светлини, камера за движение на заден ход, Bluetooth свързаност и други. При по-високото ниво джантите са с размер 18 инча, а изпускателната система има две крайни тръби. Освен това както предните, така и задните фарове са с LED технология, решетката на радиатора е различна, интегриран е цялостен бодикит, а в салона се виждат компоненти от алуминий и карбон.

Сред опциите присъстват навигационна система, отопляем волан, отопляеми предни седалки, старт-стоп бутон за двигателя, двузонов климатик и други.

Тагове: kia cerato kia cerato koup
0 от 500