IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Герой, майстор или обикновен глупак?

BMW M5 прави (опасни) чудеса по градските улици

Герой, майстор или обикновен глупак?

Талантлив пилот, но много лош шофьор. Как е възможно? Ами добрият пилот може да владее автомобила на ръба, докато добрият шофьор управлява колата, без да създава опасност за себе си и околните.

Именно такъв добър пилот, който е адски лош шофьор, ви представяме днес. Той се казва Георги Тевзадзе и живее в Грузия. Неговата страст са дрифтирането и високите скорости, които практикува по обществените улици със своето BMW M5 (Е34).

Младежът е заснел две видеа, в които показва на какво е способен - пързаляне на автомобил между нищо неподозиращи шофьори и пешеходци. Коментарите в YouTube, където са публикувани филмчетата, са на двата полюса - едните го обожават, а другите - презират и критикуват .

Дали Георги Тевзадзе е герой, майстор или обикновен глупак, преценете сами. Ние ще си позволим да цитираме един от колегите в редакцията ни: "Не знам дали искам да му стисна ръката или да му забия шамар".












Тагове: bmw m5
0 от 500
  • #87
    6 rate up comment 1 rate down comment
    бъчваря ( преди 11 години )
    Класик, как ги издокара само :) Аз обаче всеки ден виждам подобни по пътищата, ама от ония, дето нямат представа за пространство. Те са доста по-опасни от тоя. Примерно един днес ме изпреварва. Аз карам с 80, колкото е ограничението, ама явно на оня са му малко, та...виждам го аз, че ще изпреварва. Отстъпвам максимално в дясно, а *** не само, че с половината ван в моята лента, ами ми и сече пътя. Ами това е ***, не тоя от клипа. Тоя поне си прави преценката като хората.
  • #86
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Retodman ( преди 11 години )
    П.С. изисква се и доста комбинативно мислене на мигано какъв е практичния смисъл на безцелното ръчкане на колата и евентуален риск - това е отделна еднозначна тема :)
  • #85
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Retodman ( преди 11 години )
    не мога да изчета всичките 90 коментара,не знам дали нема да се повтора,но ше кажа в случая само едно от личния ми опит!Единствения проблем е,ако има повече от един такъв на пътя! а относно типа каране-изисква се много опит,отлично познаване на възможностите на автомобила и наблюдателност относно общата психология на останалите водачи!всичко останало е теория на вероятностите.но в никакъв случай грузинеца не е обикновен! :)
  • #84
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    "Нямам желание да достигам твоите квартални умения.Запази ги за немските си почитатели :)"-защо , ти имаш световни умения?или просто се измъкваш?.това е нормален принцип-човек се учи от някои които може повече.иначе от къде авторитет които да признаеш и да следваш?нещо против немските почитатели?
  • #83
    0 rate up comment 0 rate down comment
    automedia.bg.123 ( преди 11 години )
    Нямам желание да достигам твоите квартални умения.Запази ги за немските си почитатели :)
  • #82
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    ТАЛАНТ Е КАКВОТО ИСКАТЕ ГОВОРЕТЕ! ПРОСТО НЕ Е ИЗБРАЛ ПРАВИЛНОТО МЯСТО ДА ГО ПОКАЗВА!
  • #81
    0 rate up comment 7 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    първо:не съм допускал да притесня някои на пътя.карам си и между колите и в насрещното,но без да отнемам от скороста и позицията на другите.защото не са ми длъжни,и защото за мене е срам да искам помощ от друг-а това е явна помощ.второ:според вас стриктно спазващите закона инциденти не правят,и ако правят как пък така става като са толко умни и съвестни.аз инцидент нямам нито с тая нито с предишната си кола а ги карам по 5 години всяка.трето като доидеш на моите умения ,тогава приемам съвети.
  • #80
    2 rate up comment 0 rate down comment
    automedia.bg.123 ( преди 11 години )
    Germany, първо си уплътни главата с малко мозък и тогава пиши коментари.Относно клиповете, улиците не са мястото за такъв тип изпълнения.Покачващо адреналина,безспорно,но твърде опасно и с неоправдан риск.Страстта и адреналина не са извинение при злополука.
  • #79
    3 rate up comment 1 rate down comment
    злия ( преди 11 години )
    стигат му и една шепа таралежчета, да му виснат кайсиите на първия стълб
  • #78
    4 rate up comment 2 rate down comment
    ( преди 11 години )
    Обикновжен ***! Само се чудя, изял ли се е вече боя или дори не са му обърнали внимание. Ако беше на Запад, щяха вече да са му погребали книжката.