IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Герой, майстор или обикновен глупак?

BMW M5 прави (опасни) чудеса по градските улици

Герой, майстор или обикновен глупак?

Талантлив пилот, но много лош шофьор. Как е възможно? Ами добрият пилот може да владее автомобила на ръба, докато добрият шофьор управлява колата, без да създава опасност за себе си и околните.

Именно такъв добър пилот, който е адски лош шофьор, ви представяме днес. Той се казва Георги Тевзадзе и живее в Грузия. Неговата страст са дрифтирането и високите скорости, които практикува по обществените улици със своето BMW M5 (Е34).

Младежът е заснел две видеа, в които показва на какво е способен - пързаляне на автомобил между нищо неподозиращи шофьори и пешеходци. Коментарите в YouTube, където са публикувани филмчетата, са на двата полюса - едните го обожават, а другите - презират и критикуват .

Дали Георги Тевзадзе е герой, майстор или обикновен глупак, преценете сами. Ние ще си позволим да цитираме един от колегите в редакцията ни: "Не знам дали искам да му стисна ръката или да му забия шамар".












Тагове: bmw m5
0 от 500
  • #77
    6 rate up comment 1 rate down comment
    .................... ( преди 11 години )
    По скоро ***
  • #76
    1 rate up comment 9 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    Никога не съм бил в Германия, но от там е Голфа ми 3ка GTI. Аз съм най-бързия тук в нашия квартал в Добрич и си правя тунинга в гаража на Бай Мето - Ифата, най-добрия сервиз в квартала, а може би и в цял Добрия. Братчед ми е пилицай и ми урежда актовете да ми паднат, веднъж дори блъснах някакво тъпо дете в квартала ама минах метър пак. Сигурно и в Германия е така, някой ден ще отида да карам така и там, сигурно много ще ме уважават!
  • #75
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Bulgarian ( преди 11 години )
    Да ходите да карате линейки и да спасявате човешки животи като сте толкоз добри. Улиците са за хора които отиват на работа и се връщат при семействата си. Ако нормалните хора не се пазят на пътя от дрифтъри и не ги пропускат ми е мого интересно докъде ще издрифтите. Айде пожелавам ви следващия път в насрещното платно един задрямал шофьр със циментовоз...
  • #74
    6 rate up comment 1 rate down comment
    ФЕС ( преди 11 години )
    НА БЕСИЛОТО.Може да му се размине 1000 пъти, но един път направи ли инцидент, може да погуби човешки живот.
  • #73
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Станчо ( преди 11 години )
    И.... му е мамата на този *** ако се срещтне с българското нсо ,който карат почти като него бързайки за важна среща на поредния охранявания политик!
  • #72
    2 rate up comment 9 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    Aleksi Popov " Всеки ден едвам ги удържам подобни индивиди "- и как ги удържаш,да попитам.като си реша да влеза пред тебе ще стане.има минемум два начина.първо може да мина 3 коли напред ,пак да влеза.да те изчакам и да ми обясниш на какъв се правиш.второ -колата си има каско кво ми дреме щи смачкам калника та друг път да внимаваш на какъв се правиш.и после при бояджията с които сме приятели и така.така че брат ми срещу природата се не рита със смешните ви закони.
  • #71
    1 rate up comment 11 rate down comment
    По–тихо ( преди 11 години )
    Охо аз колко пъти съм го правил това с Голфа , тоя какво знае нищо. Утре слагам и аз една камера и ще ме гледате!
  • #70
    22 rate up comment 2 rate down comment
    Aleksi Popov ( преди 11 години )
    Ако те не ценят собствения си живот,да правят каквото искат но това е недопустимо. Всеки ден едвам ги удържам подобни индивиди (който се прераждат, бутат,дрифтират и какво ли още не) основно, но не само разбира се със стари BMWта. Време е да се сложи край на тази BMW секта, не знам как се зароди, но е време да се вразомят. Да се построят 2-3 писти в страната на достъпни такси и да си дрифтират там колкото искат, никой не отрича че има тръпка, но това по улиците е престъпление.
  • #69
    24 rate up comment 8 rate down comment
    Petar Popov ( преди 11 години )
    България мрази старите БМВта и техните шофьори!!!
  • #68
    8 rate up comment 3 rate down comment
    БТК ( преди 11 години )
    Защото вашия колега ще му стиска ръката???Една причина дайте само!