IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Герой, майстор или обикновен глупак?

BMW M5 прави (опасни) чудеса по градските улици

Герой, майстор или обикновен глупак?

Талантлив пилот, но много лош шофьор. Как е възможно? Ами добрият пилот може да владее автомобила на ръба, докато добрият шофьор управлява колата, без да създава опасност за себе си и околните.

Именно такъв добър пилот, който е адски лош шофьор, ви представяме днес. Той се казва Георги Тевзадзе и живее в Грузия. Неговата страст са дрифтирането и високите скорости, които практикува по обществените улици със своето BMW M5 (Е34).

Младежът е заснел две видеа, в които показва на какво е способен - пързаляне на автомобил между нищо неподозиращи шофьори и пешеходци. Коментарите в YouTube, където са публикувани филмчетата, са на двата полюса - едните го обожават, а другите - презират и критикуват .

Дали Георги Тевзадзе е герой, майстор или обикновен глупак, преценете сами. Ние ще си позволим да цитираме един от колегите в редакцията ни: "Не знам дали искам да му стисна ръката или да му забия шамар".












Тагове: bmw m5
0 от 500
  • #7
    32 rate up comment 2 rate down comment
    Bob4o ( преди 11 години )
    Този плешив чичка хич не ми прилича на младеж. Друг е въпроса, че е по-*** и от най-простият такъв. Заслужава с видеото да го намерят и да го приберат на топло за някоя година. Защото когато някой такъв *** те блъсне на светофара или те отнесе на кръстовището, не е нито гъзарско, нито пилотско...
  • #6
    10 rate up comment 18 rate down comment
    GFY ( преди 11 години )
    Страхотна машина...
  • #5
    41 rate up comment 1 rate down comment
    Fenix ( преди 11 години )
    Тоя "майстор на спорта" като е толкова добЪр да отиде на пистата и там да се доказва срещу други подобни. Иначе си е малоумщина да караш така в града и особено когато има пешеходци където нещата може да завършат много по-зле от едни огънати ламарини. Обаче такива джигити го разбират чак когато нещата нямат връщане назад и както са били голямата работа така почват да подсмърчат и да мрънкат, че съжаляват ама когато вече е късно.
  • #4
    38 rate up comment 1 rate down comment
    Bloo ( преди 11 години )
    Определено е за Съд и присъда.
  • #3
    21 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Добре, че е добър, добър е, но дано когато се случи нещо, защото с такова каране ще се случи със сигурност нщкой ден, поне да няма жертви, или поне да няма невинни загинали... Господ да го пази...
  • #2
    32 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    нищо повече от представителна извадка от източноевропейските (вкл. родни) собственици на немско автомобили
  • #1
    28 rate up comment 1 rate down comment
    R ( преди 11 години )
    ***!