IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Герой, майстор или обикновен глупак?

BMW M5 прави (опасни) чудеса по градските улици

Герой, майстор или обикновен глупак?

Талантлив пилот, но много лош шофьор. Как е възможно? Ами добрият пилот може да владее автомобила на ръба, докато добрият шофьор управлява колата, без да създава опасност за себе си и околните.

Именно такъв добър пилот, който е адски лош шофьор, ви представяме днес. Той се казва Георги Тевзадзе и живее в Грузия. Неговата страст са дрифтирането и високите скорости, които практикува по обществените улици със своето BMW M5 (Е34).

Младежът е заснел две видеа, в които показва на какво е способен - пързаляне на автомобил между нищо неподозиращи шофьори и пешеходци. Коментарите в YouTube, където са публикувани филмчетата, са на двата полюса - едните го обожават, а другите - презират и критикуват .

Дали Георги Тевзадзе е герой, майстор или обикновен глупак, преценете сами. Ние ще си позволим да цитираме един от колегите в редакцията ни: "Не знам дали искам да му стисна ръката или да му забия шамар".












Тагове: bmw m5
0 от 500
  • #37
    14 rate up comment 1 rate down comment
    бавареца ( преди 11 години )
    има поне един *** на тези клипове - тоя дето се вози.
  • #36
    26 rate up comment 0 rate down comment
    drianov ( преди 11 години )
    Хубаво научил се е дрифти с тоя стар дръгел, държи колата под контрол, ама какво стaва ако излезне някое дете? Изобщо този разсъждава ли за последствията от това му шофиране?Ако иска да си дрифти да си намери място за това! Разумната част от човечествтото трябва да намери начин да се справя директно с такива издънки на човешкия род!!!
  • #35
    0 rate up comment 10 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    от: Анонимен ( преди 1 минута )Щом за теб модерно означава да спасиш живот, значи си объркал планетата... -*** кво общо има тука трепаното.ти неможеш тои -да.аз колко заспали *** съм спасявал от удар защото гледам като карам.после -сори не те видех,много бързо доиде,аз мислех...кво мислиш .гледаи и реагираи.мислел...
  • #34
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Subarufan ( преди 11 години )
    Bloo, тоя по-вероятно ще свърши без Съд и Присъда!
  • #33
    1 rate up comment 10 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    ( преди 8 минути )"ЧАк голям майстор не е. Няма нищо кой знае колко сложно, преди 15 години така въртяхме една Форд Сиера на един полигон за два дена заминаваше ръчната."абе много ама много си ***.кво общо има ръчната бе пъзльо.КОЛА СЕ УПРАВЛЯВА С ГАЗ.ЗАПОМНИ .С Г-А-З-Т-А.
  • #32
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Щом за теб модерно означава да спасиш живот, значи си объркал планетата...
  • #31
    4 rate up comment 16 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    пича е супер естествено.не изхождаите от своите възможности.за да кара така ,тои го е правил дълго време ,и като гледам е жив и здрав.и не е в затвора.та едва ли има някакви сериозни инциденти. са да го пишете всичко на късмет и да кълнете е...дилетантско.в интерес на истината като ми писне и аз зацепвам между огледалата на влечугите и в насрещното , да поизчистя трафика от оглеждащисе ***,на които за всяка маневра им трябва 1 час.*** това е -сега е модата на сигурноста.
  • #30
    1 rate up comment 2 rate down comment
    nixi ( преди 11 години )
    oversteering де
  • #29
    12 rate up comment 4 rate down comment
    nixi ( преди 11 години )
    Тая щайга има ужасно презавиване (owersteering), даже не е красиво като гледам как се лашка насам натам. Да не говорим че чичо си е за затвора.
  • #28
    16 rate up comment 0 rate down comment
    123 ( преди 11 години )
    Пълен *** и ненормалник! На много места минава на късмет и магия, дано само като се пребие да няма други пострадали!