IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen разкри предпремиерно Cross Up!

Всъдеходната версия на мъника ще бъде представена в Женева

Volkswagen разкри предпремиерно Cross Up!

Volkswagen разкри предпремиерно Cross Up!
Volkswagen разкри предпремиерно новата версия на най-малката кола в моделната си гама - Cross Up!. Всъдеходната модификация на Up! ще бъде представена пред публика на 5 март в Женева, но още днес са ясни повечето подробности около нея.

От официалните снимки се вижда, че серийната версия на Volkswagen Cross Up! е почти аналогична с концепцията на модела, която видяхме във Франкфурт. Увеличеният просвет и предпазните елементи по каросерията са запазени, като е добавена единствено лайстна на вратите, на която е изписано името на модела. Дори джантите с размер 16-инча присъстват и при серийната версия.

Салонът също се различава от този на стандартния Up!. При Cross Up! се виждат уникални седалки, хромирани елементи, контрастиращи цветове и тапицирани в кожа волан и лост за скоростите.

Подобно на Polo Cross, новият Cross Up! предлага задвижване само към предните колела. Двигателят е с три цилиндъра, като генерира 75 к.с.

Цените на Volkswagen Cross Up! в Германия ще стартират от €13 925 евро, което с близо €3 000 по-малко от най-достъпния Polo Cross.

0 от 500