IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е новата Kia Cerato хечбек 5 с врати

Моделът ще се предалага като Forte в САЩ и К3 в Южна Корея

Това е новата Kia Cerato хечбек 5 с врати

Компанията Kia показа новото поколение на хечбека с 5 врати Cerato на стартиралото в Чикаго международно изложение. На пазара в САЩ моделът ще се предлага като Forte, а на този в Южна Корея - като К3.
Това е новата Kia Cerato хечбек 5 с врати
Версията седан на модела бе представена от южнокорейския производител още на изложението в Лос Анджелис през декември миналата година. Хечбекът се отличава с нов дизайн на решетката на радиатора, променена предна броня с вградени светлини срещу мъгла и различно оформление на задната част, където впечатление правят новите светлини и черния дифузьор, в който са поставени двете тръби на изпускателната система.

При хечбека двигателите са напълно същите като при седана. На пазара в САЩ той ще се предлага с 1.6 и 2.0 литрови бензинови мотори с мощност 204 и 175 к.с. Въртящият момент е съответно 264 и 209 Нм. Трансмисиите са 6-степенна механична и автоматична със същия брой предавки.

Освен хечбека Cerarto (Forte/K3) в Чикаго корейският автомобилен производител ще покаже и концептуалния си кросовър Cross GT.

Снимки: Kia

Тагове: kia cerato kia forte kia k3
0 от 500
  • #16
    6 rate up comment 1 rate down comment
    xax ( преди 11 години )
    Е, ако говорим за PR, в това отношение няма кой да се мери с VW.Там е само PR.В последния AutoBild така оплетоха конците, че не могат да се обосноват защо гОуфо е по-добър от другите.Нямал дизайн, харчи повече, спирачките са средна хубост, оформлението на интериора от 10 години бил същото, ама нали си е гОуфо.... няма такива смешници.Да са живи и здрави местните им овце, че да си го купуват.
  • #15
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Нали ги четох, техния мотор е по-икономичен от този на последния Голф.Доста добре.
  • #14
    2 rate up comment 2 rate down comment
    до xax ( преди 11 години )
    Ти добре ли си? Преди 10 години си бяха на същото ниво, но не правеха толкова ПР и затова нямаха много продажби. Като не си имал Киа от старите модели не се изказвай! Дори като дизайн преди десетина години бяха по-красиви, защото се различаваха от сивата масовка, а сега си личи, че се пънат да приличат на европейските марки.
  • #13
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Със сигурност е много качествена но има ужасен дизайн! Стария дизайн на Киа от преди десетина години повече ми допада!
  • #12
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Нали ФВ си хвалеха новия Голф 7, че главното му предимство било много по-ниското му тегло.Такаааа, чета последния АБ, сравняват 6 модела.И се установява, че Голф с 1.4 мотор е само 26 кг. по-лек от Киа Сийд с по-големия 1.6 мотор.При това киата с доста по-нисък разход.Така, че "технологичния" Голф си остана само нескопосана реклама.
  • #11
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Santiago, с това Клъцни-Срежи ме срази БРАВО, аз си мисля,че Доктор-Хаус ще му отива повече.
  • #10
    1 rate up comment 2 rate down comment
    До хе-хе...хи-хи! ( преди 11 години )
    Колко си умеен! И оригинален. Типично за 5-токласник.
  • #9
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    * Cerato
  • #8
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Фен на Киа Черато ( преди 11 години )
    Черато винаги е било страхотен модел. Тази новата също е страхотна. По улиците е пълно с Черато таксита и са много добри коли и за такси. Много тихи двигатели, приятна возия, хубав вид, удобни. Много ми е харесвал винаги Cherato.
  • #7
    3 rate up comment 2 rate down comment
    !?!? ( преди 11 години )
    Тази кола няма да я има в Европа :/, което според мен е супер тъпо