IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пълната класация за надеждността на двигателите

Warranty Direct разпространи топ 10 на най-надеждните и на най-ненадеждните двигатели

Пълната класация за надеждността на двигателите
0 от 500
  • #57
    23 rate up comment 8 rate down comment
    doc ( преди 11 години )
    Nishto novo pod slunceto!Toyota i Honda vinagi sa bili nomer edno!To4ka po vuprosa
  • #56
    10 rate up comment 22 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Mar6666666666666666 v serviza kazah s4upena,plastmasova toyotoooo.P.S sa6toto se otnasia i za leksus
  • #55
    18 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Изчакайте да излезне новият NSX, който ще струва 100 хил. долара и как ще поомачка всичките напудрени европейски марки на Нюрбургринг, нищо че ще е 400 к.с.
  • #54
    3 rate up comment 22 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Смятайте при 300 км как го настигна и изпревари....смятайте за какъв двигател говорим
  • #53
    3 rate up comment 21 rate down comment
    хахах ( преди 11 години )
    Аудито *** Кавазакито ....това с чупливите мотори ли става?
  • #52
    4 rate up comment 15 rate down comment
    Здрав мотор ( преди 11 години )
    http://mnogozle.com/video17499_audi-rs6-kusa-zx-10-pri-300-kmch.html
  • #51
    9 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Какви двигатели при Тойота бе ?Японската автомобилна компания Toyota ("Тойота") съобщи вчера, че изтегля от пазара в Северна Америка 1,13 милиона коли от моделите Corolla ("Корола") и Corolla Matrix ("Корола-Матрикс") Американският филиал на концерна призовава за доброволно връщане на около 1,13 млн. коли "Корола" и "Корола-Матрикс", произведени между 2005 и 2008 г. и продадени в Северна Америка, чиито двигатели не са добре изработени. Американската агенция за сигурност по пътищата започна ново разследване на 1 186 448 коли от моделите "Корола" и "Корола Матрикс", продадени между 2005 и 2007 г., защото в някои случаи двигателят им може неочаквано да изгасне е да не е в състояние да бъде включен отново
  • #50
    8 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Какви двигатели при Тойота бе ?Тойота" обяви, че обмисля да изтегли най-малко 270 хил. автомобила, за да отстрани евентуален проблем с двигателите, съобщи "Ройтерс" осем от последните модели на "Тойота" с 4.6-литрови и 3.6-литрови двигатели имат технически проблеми, които могат да заплашат сигурността на потребителите. Сред засегнатите модели са луксозните седани на "Лексъс" и "Краун". Някои от тези модели може да имат проблеми с неправилно функциониращ детайл към клапана (valve spring), който да доведе до повреда в двигателя.
  • #49
    8 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ха какви двигатели на Тойота бе, първите американски клиенти на Subaru BRZ и Scion FR-S (под това име в САЩ се продава Toyota GT86) се оплакаха от проблеми с мощния 200 к.с. двигател на машината. При много от автомобилите моторите или заглъхват, или оборотите им са нестабилни при празен ход, сочи информацията. От Toyota и Subaru съобщиха, че проблемът не е заради механична неизправност, а се дължи на грешка в програмата за управление на двигателя.
  • #48
    5 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    То е базирано на 50 000 клиенти на компанията, като отчита всички проблеми със задвижващия агрегат на техните коли. Какви проблеми? Какви клиенти? Смяна на изгоряла свещ? Изгорял бушон? Грешка в борд компа? Неуточнено, на един може да му е изгоряла свещ а на другиянадеждния да му е блокирал двигателя. Като капак Класацията не е и на база изминати километри а всичко под общ знаменател! А какви са Warranty Direct? Сервиз? Технически прегледи? Доколкото четох в сайта им предлагат застраховки. Утре може и някоя строителна компания да публикува класация за надеждност на Марките ако отиде Тойота да им плати. Истината е че в реалноста Тойота е най-проблемната марка.