IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mazda6 – първият японски дизел за САЩ

Продажбите на тази версия ще стартират през лятото на 2013 г.

Mazda6 – първият японски дизел за САЩ

Mazda6 ще стане първият дизелов японски автомобил, който ще се продава на пазара в САЩ. Това съобщиха от японския производител, като уточниха, че модификацията ще се появи при дилърите на марката отвъд океана през лятото на 2013 г.
Mazda6 – първият японски дизел за САЩ
Засега обаче от Mazda не съобщават подробности за двигателя, с който ще се предлага машината на американския пазар. Европейската дизелова версия, която бе показана през лятото, разчита на 2.2 литров двигател Skyactiv-D в два варианта на мощност – 150 и 175 к.с. Агрегатът може да работи както с 6-степенна механична скоростна кутия, така и с автоматична трансмисия със същия брой предавки.

Mazda6 се предлага и с 2.5 литров бензинов мотор Skyactiv-G. Неговата мощност е 184 к.с., а максималният въртящ момент – 250 Нм. За разлика от предишната версия на модела за американския пазар, която се произвеждаше в завода във Флат Рок, новата модификация ще се прави единствено в Япония.

Снимка: Mazda

 

Тагове: skyactiv mazda6
0 от 500
  • #22
    1 rate up comment 1 rate down comment
    до: Метролог ( преди 11 години )
    Зададени са ти конкретни въпроси на които не можеш и не искаш да отговориш, защото лъжите ти отново ще цъфнат,както предния път.Не се прави на обиден,ами или не лъжи или си докажи твърденията,за да убедиш другите,че не си лъжеца за който те смятат.И не забравяй,че не си единственият тук с опит с марката и лъжите ти веднага се разбират.Ако не харесваш Мазда ОК,никой не те и кара,ама да си измисляш разни работи някак си не върви.Виж въпросите по-долу и ако отговориш правилно може да продължим!
  • #21
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Метролог ( преди 11 години )
    Немога да повярвам колко глупости са се изписали от вчера. Метролога съм аз, не съм Дошо, Анонимен или който и да е. Реших да драсна няколко реда, за да споделя какво ми е мнението и какъв опит имам аз със марката, но това явно не се харесва тук...Съжалявам, че изразих мнение. Този сайт швно е супер разбирачи, не за обикновени хора, като мен.
  • #20
    2 rate up comment 1 rate down comment
    до: MrBokras ( преди 11 години )
    Така е.Това е Мазда 6 1.8 на продължителният тест на Ауто Билд зае първото място.Много стабилен,здрав и надежден автомобил.Всъщност Мазда нямат в гамата си слаб автомобил.Който от всичките им модели да си купи човек няма да сбърка.А едно от най-добрите неща е,че Маздите се правят само в Япония от японци за които се знае колко са прецизни и добри в техниката и всеки детайл го изпипват до съвършенство.
  • #19
    2 rate up comment 1 rate down comment
    MrBokras ( преди 11 години )
    А не беше ли точно бензиновия двигател на Мазда (1,6 или 1,8) в една класация на първо място по издръжливост? Който има онфо, нека ме поправи :)
  • #18
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Нещо си се ( преди 11 години )
    объркал,Дошо!Или "до:метролог" и всичките ти превъплащения.Аз никога не съм имал Mazda/може би за съжаление/.Операторът би следвало да те блокира ежедневно, но предполагам,че си им писнал и на тях.А колкото до двигателите на VAG/ФАГ, а не Ваг/ до сега не съм имал проблеми.Още от първото ми 6 цилингрово Volvo 740 GL diezel.Нито по-късно с А6,нито с S8,Touareg V6TDI,както и с няколкото Golf-a в миналото/1-ца,2-ка,Vento и др./Аз искам да те "баннат",не човека с Маздата.Така,че му се извини,"***"
  • #17
    7 rate up comment 3 rate down comment
    до: Метролог ( преди 11 години )
    Зададох ти съвсем конкретни въпроси,но ти за пореден път,като ти стане неудобно започваш да се правиш на *** и да призоваваш *** да ме блокира без каквато и да е причина.Веднъж те разкриха,че никаква Мазда не си имал и сега става същото нали.Хайде спри се с тези плоски лъжи,че ти бил блокирал двигателя,че почваш да ставаш смешен!Блокиралите двигатели ги търси при ВАГ!ТЕ са специалистите.
  • #16
    2 rate up comment 3 rate down comment
    До;"до:метролог ( преди 11 години )
    И от кога стария ти Civic стана нов автомобил?Или и двете опции са още виртуални
  • #15
    3 rate up comment 5 rate down comment
    размисли ( преди 11 години )
    1.во.Моля *** да разгледа текста на "до Метролог" и да охлади подателя за 24. часа.Това е един и същ човек, с термините -"***,*** ***,***,*** и т.н."2-ро. Нека спорим за колите, идеите си за колите,нека критикуваме едни производители или се прехласваме по други, но да запазим едно достойнство и респект един към друг. Някак по-лесно ще да е!Но по итересно за мен е това - Мазда подобно на МБ,БМВ и ФВ предлагат дизел за САЩ, а не хибриди.Дали не е по-доброто рещение!?
  • #14
    6 rate up comment 2 rate down comment
    до: Метролог ( преди 11 години )
    И като Анонимен да пишеш все тази.Интелектуалната ти ограниченост прозира във всеки един твой пост.
  • #13
    6 rate up comment 2 rate down comment
    до: Метролог ( преди 11 години )
    Никак не ми е невероятно,защото аз самият карам нов автомобил.Невероятни са лъжите ти,които бълваш и които преповтаряш от време на време с различни никове.Ако ти имаш някакви отклонения и не помниш какви глупости си писал си е твой проблем,но аз помня.Дай обаче да продължим с лъжите ти и да ни споделиш от какво е блокирал двигателя?Трябва да е установено предполагам.И как така един от най-здравите автомобили в света и според АБ е създавал много проблеми.Хайде излъжи ни с нещо весело!