IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi A3 Sportback вече е в България

Моделът излиза на пазара с 2 дизелови и 2 бензинови мотора

Audi A3 Sportback вече е в България

Новият Audi A3 Sportback бе официално представен в шоурума на марката в София. Моделът ще се предлага в дилърската мрежа на германския концерн от февруари 2013 г.
Audi A3 Sportback вече е в България
Компактният автомобил с 5 врати е с 90 кг. по-лек от своя предшественик, благодарение на използваните нови технологии и материали за олекотяване на конструкцията на каросерията. Машината прави впечатление с динамичния си външен вид, гъвкавост и функционалност.

Моделът излиза на пазара с два дизелови двигателя - TDI и два бензинови - TFSI.  Техният обем варира между 1.4 и 2.0 литра, а максималната мощност е от 105 до 180 к.с. От Audi са категорични, бе благодарение на новата модулна платформа разходът на гориво при машината е с 9% по-нисък от този на нейния предшественик.
Audi A3 Sportback вече е в България
Очаква се на по-късен етап да се появят още бензинови и дизелови мотори, както и двигател TCNG. Той ще може да използва природен газ (метан) или e-gas от екологичната програма на Audi.

Моделът разполага с информационно-развлекателна система с интуитивна технология за свързване и системи за подпомагане на водача, които са сред най-високите в този клас.
Audi A3 Sportback вече е в България
Цените на Audi A3 Sportback стартират от 47 077 лв. с ДДС. Ще има и по-евтина версия с двигател 1,2 TFSI, която ще започне да се предлага по-късно. Евентуалните клиентите могат да избират между 3 нива на оборудване - Attraction, Ambition и Ambiente.

Снимки: PorscheBG

Тагове: audi a3 sportback
0 от 500
  • #15
    11 rate up comment 10 rate down comment
    груди ( преди 11 години )
    50 бона и то някакъв постен, базов модел. В тая цена дори и стелки и *** на багажника не влиза сигурно. Което значи, че добре оборудвано, с читав мотор ще струва едно 70-80 хиляди лева. И после пак всеки месец абонат в сервиза щото постоянно нещо трябва да му се "поддържа". Добре че хората са все по-наясно с ВАГ и истината за колите им. 70 бона за Голф, да да....
  • #14
    12 rate up comment 10 rate down comment
    !!! ( преди 11 години )
    Хайде, хайде..., за никой друг производител няма статия "Моят дом беше сервизът" ! Хората измислят какви ли не технологии, а тия още я карат на тропкащи дизели(поне да бяха надеждни, осбено 2,0 TDI) и бомби в багажника...Следващото им нововъведение сигурно ще е *** в багажника и парен котел на мястото на двигателя...
  • #13
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    ''50 хиляди и след 2 години е за ***.Айде не на мене тия'' хахах те от теб и 50лв не могат да вземат то и няма как първо трябва да ги имаш
  • #12
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    По-голям *** от Сутиен НЯМА!
  • #11
    6 rate up comment 8 rate down comment
    :) ( преди 11 години )
    Хаха 50к лв за тоя "Голф" не става... А и тия мнения за DS4, DS4 е ПО-КРАСИВ от това А3...
  • #10
    10 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Audi- nai-goliamata izmama- Golf na dvoina cena. Mnogo triabva da u4at ot Corolla kak se pravi zdrava i dobra koli za horata!
  • #9
    12 rate up comment 9 rate down comment
    XYZ ( преди 11 години )
    Въпрос на вкус. За мен DS4 е доста грозна кола.
  • #8
    13 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    50 бона и за по малкки коли са се давали, не ги мисли Ауди. Има кой да ги купува.
  • #7
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    "Ти а абривиатура от 4 букви, гръмко име ли викаш? То по тази логика и LPG e гръмко име. Иначе колата изглежда супер! " - Ясен си ми!
  • #6
    8 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Напудрен Гоуф