IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi A3 Sportback вече е в България

Моделът излиза на пазара с 2 дизелови и 2 бензинови мотора

Audi A3 Sportback вече е в България

Новият Audi A3 Sportback бе официално представен в шоурума на марката в София. Моделът ще се предлага в дилърската мрежа на германския концерн от февруари 2013 г.
Audi A3 Sportback вече е в България
Компактният автомобил с 5 врати е с 90 кг. по-лек от своя предшественик, благодарение на използваните нови технологии и материали за олекотяване на конструкцията на каросерията. Машината прави впечатление с динамичния си външен вид, гъвкавост и функционалност.

Моделът излиза на пазара с два дизелови двигателя - TDI и два бензинови - TFSI.  Техният обем варира между 1.4 и 2.0 литра, а максималната мощност е от 105 до 180 к.с. От Audi са категорични, бе благодарение на новата модулна платформа разходът на гориво при машината е с 9% по-нисък от този на нейния предшественик.
Audi A3 Sportback вече е в България
Очаква се на по-късен етап да се появят още бензинови и дизелови мотори, както и двигател TCNG. Той ще може да използва природен газ (метан) или e-gas от екологичната програма на Audi.

Моделът разполага с информационно-развлекателна система с интуитивна технология за свързване и системи за подпомагане на водача, които са сред най-високите в този клас.
Audi A3 Sportback вече е в България
Цените на Audi A3 Sportback стартират от 47 077 лв. с ДДС. Ще има и по-евтина версия с двигател 1,2 TFSI, която ще започне да се предлага по-късно. Евентуалните клиентите могат да избират между 3 нива на оборудване - Attraction, Ambition и Ambiente.

Снимки: PorscheBG

Тагове: audi a3 sportback
0 от 500
  • #25
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ленсър ?????? Тебе трябва, с лопата да те бият на центъра във вашето село,МАЛЕ,МАЛЕ....!
  • #24
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ня тия от Ауди не им ли омръзна да копират предницата на Ленсър. То бива в един-два модела, ама вече всички Аудита изглеждат така.
  • #23
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Дошо до jok ( преди 11 години )
    Ами ти какъв си след като смяташ за успех познанството с определени хора?Познавам всякакви типове хора от всички прослойки на обществото и към всеки се държа нормално и се стремя да се разбирам с всеки.Нямам самочувствието да съм превъзхождащ останалите, а в повечето случаи то би било оправдано.Въпросът е ти какъв си след като заради пристрастието си към някаква вещ се отнасяш така с човек, който не познаваш, и който не те провокира с лични нападки
  • #22
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Колко сте прости само.....и как ви личи ,че не сте ходили до Германия или Австрия,защото ако бяхте щяхте да видите как най-караната от трите немски премиума е Ауди.Знам ,че няма да повярвате но не ми и пука за мнението на сиромаси които не пътуват а само плюят от село.
  • #21
    2 rate up comment 9 rate down comment
    jok ( преди 11 години )
    ти льольо на колко си години бе ,какви хора познаваш,от къде си, ти си една запетайка дето се мисли за голямата работа,ще те направя смешен по всяко време,ама така само услуга ще ти направя,аре.....
  • #20
    7 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Не съм фен на немските коли, но да предпочетеш Ауди пред Мерц и БМВ ми е меко казано необяснимо !?
  • #19
    8 rate up comment 6 rate down comment
    jok ( преди 11 години )
    ахахах ''Никой уважаващ себе си интелигентен човек не си купува Алуди! '' само това ти изказване показва колко си глупав,ти като какъв даваш така лесно определения,какво си постигна,та ти си още тиинейджър със смели мечти и малко идеи как да ги постигнеш.едва ли си чувал израза ''блажени да са непросветените'' или по-просто като за теб ''само умните разбират колко малко знаят всъщност'' така,че когато чуя някой така да говори ми става ясно колко малко знае.Познавам хора аудита-никакви проблеми
  • #18
    7 rate up comment 5 rate down comment
    да, ама ги победи! ( преди 11 години )
    Независимо дали НИ харесва или не.Нещо пове4е - новия ГОЛФ7 ги победи.
  • #17
    11 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    A3 pobedi w testowete mnogo po-klasni awtomobili kato BMW seriq1 i nowata A klasa na Mercedes,kakwo go srawnqwate s koserweni kutii s naj-grozen dizajn i s milionni serwizni akcii.
  • #16
    7 rate up comment 6 rate down comment
    jok ( преди 11 години )
    на вас нещо ви тропка, докато хибрида не стане масов автомобил с голям пазарен дял,по-добре си трайте,това е автомобилният свят ,я да ви питам бащите ви,приятелите ви и изобщо кой познавате с хибрид-никой,ми к'во говорите изобщо,празни думи,безсмислици и глупости,както писах по-долу,Ауди продава на непосилни за тойота цени,а защо ли е така???