IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru BRZ STi ще запази атмосферния си мотор

След доработката спортният автомобил ще разчита на около 230 к.с.

Subaru BRZ STi ще запази атмосферния си мотор

„Заредената” – STi, версия на спортното купе BRZ, която предстои да излезе на пазара, ще запази атмосферния си двигател. В японската компания нямат намерение да използват нито турбина, нито механичен компресор за модификацията, но ще се откажат от системата за задвижване на четирите колела.

Subaru BRZ STi ще запази атмосферния си мотор

Това съобщи ръководителят на маркетинг-отдела на Subaru -Атоси Атаке. Той разкри, че за новата модификация инженерите на компанията са преработили изпускателната система на мотора, пренастроили са системата за управление на клапаните и за вдигнали максимално възможните обороти, които вече надминават 7500 в минута. Всичко това е довело до увеличение на мощността на двигателя от 200 до около 230 к.с.

Освен това STi-версията на BRZ ще получи нови пружини и амортисьори, по-мощни спирачни механизми и 18-инчови джанти. Моделът ще претърпи и промени в аеородинамиката, като ще бъде снабден с голяма антикрило. Предвиждат се и новости в интериора, като ще бъде увеличено използването на кожа в салона.

Продажбите на Subaru BRZ STi ще стартират през пролетта на 2013 г. Първоначално моделът ще се предлага само на японския пазар, а на по-късен етап ще започнат доставки за Европа и САЩ.
 

Тагове: brz sti
0 от 500
  • #13
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Вагнер ( преди 11 години )
    Ланд Круизер v8 има уникални фарове,говоря за модела преди фейса(ББ караше такъв)На дългите изпукали ксенон,а на късите халогенки??!!?!?!?!?!?!хи хи хи хи хи хи .......
  • #12
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Вагнер до долния ( преди 11 години )
    Пич,объркал си се нещо.Съжалявам,че мислиш така,но има много разочаровани от тойота.Виж пич,аз винаги съм Вагнер,не съм истината,експерт и т.н.Явно има много изгорели с джапанки.
  • #11
    0 rate up comment 5 rate down comment
    За глупака експерт ( преди 11 години )
    А тоя Вагнер не е никакъв Вагнер,а *** експерт, къде са тойотките, ИСТИНАТА и другите му глупави прякори.Само че е толкова ***,че всеки път му се смея.
  • #10
    14 rate up comment 3 rate down comment
    бъчо ( преди 11 години )
    Ако бяхте поне малко запознати с японската култура, щяхте да знаете за техния "национален спорт" - дрифта, практикуван за първи път от великия Кеичи Цучия. И ако още малко бяхте запознати с дрифта щяхте да знаете, че там се ползва Субару Импреза със задно предаване! Това, че вие отъждестявате Субару с 4х4 не означава, че и японците го отъждествяват. А аз се радвам, че това Субару е без компресор, вдига 7500 оборота и е само със задно! Какво по-добро за дрифт и удоволствие да изцедиш мотора?
  • #9
    3 rate up comment 6 rate down comment
    ... ( преди 11 години )
    Швабен зи каскен: Рено меган Недозавива и ги мачка всички Hot Hatch.Стига само си чел хвани да покараш малко коли преди да си казваш *** мнение. Иначе субаруто изглежда доста добре
  • #8
    26 rate up comment 4 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 11 години )
    Какво пък общо има недозавиващото Рено с удоволствието от прецизното управление и дрифта?
  • #7
    3 rate up comment 24 rate down comment
    От Япония ( преди 11 години )
    Май сами си признават,че настоящия модел на бЪ рЪ зЪ е пълен шит,както и тойота 86!
  • #6
    5 rate up comment 11 rate down comment
    Вагнер ( преди 11 години )
    Само като видях заглавието и веднага се сетих за Renault Megane Rs.хи хи хи хих ихихих иххи..........
  • #5
    24 rate up comment 2 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    Целта е автомобил за истински карачи-без турбото,което е като посредник между водача и двигателя, и наличие само на задно предаване-за улеснена управляемост и плъзгания по остри завои (който ги може)
  • #4
    7 rate up comment 1 rate down comment
    RoadRunner ( преди 11 години )
    Нямам против обаче някоя тунинг компания да я покаже в друга светлина ;)