IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi А1 с разход 1 л/100 км

Колата потвърди лично Волфганг Дюрхаймер

Audi А1 с разход 1 л/100 км

Audi А1 с разход 1 л/100 км
Audi A1 Sportback

В същото интервю за Autocar, в което стана ясно, че Audi разработва нова суперкола, шефът на развойния отдел на марката Волфганг Дюрхаймер обяви, че инженерите на Audi подготвят и свръхикономична версия на А1.

Той уточни, че возилото е базирано на настоящото поколение на градската кола, а потреблението на гориво е само 1 л/100 км.

"Това е съвсем нормален автомобил, който има четири места и всички необходими удобства, включително климатик", заяви Волфганг Дюрхаймер.

Детайлите около тази версия на Audi А1 са ограничени, но все пак стана ясно, че возилото няма да използва 2-цилиндровия дизелов двигател на Volkswagen XL1.

За сега се уточнява единствено, че свръхикономичната кола на Audi ще стъпи на пазара след около 3 години.

0 от 500
  • #27
    8 rate up comment 4 rate down comment
    je ( преди 11 години )
    те фолксваген така ги бият с нисък разход ,че дори немският АВТОбилд ги излови всичките немски каски, че лъжат с РАЗХОДА..значи като пишат 1 литър сметай от 2 нагоре!!!проверено от германци
  • #26
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    дизелите хвърляли прахови частици. То хубаво че хвърлят ама като гледахме икономичния голф се вижда че освен по-нисък разход от приус отделя и по-малко вредни емисии от приус. ФВ бие по икономия и по ниски емисии Приус и то с дизелов автомобил. смятай ако направят дизелов хибрид каква ще е подигравката с ППриус.
  • #25
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    такъв здрав боя ядът Ауди в WEC че като гледам класирането 1-во и 2-ро място се държат от Ауди а Тойота е на 3-то място във класирането.
  • #24
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Аз пък подозирам, че Дошо ЧЕРНЕЕ(***) някъде от казанлъшко е и вие от глад.Не само, че е беден кавал, но и много ***.Последно се изживяваше на бургазлия с А7, ха, ха, направиха го за 2 стотинки.Три месеца не си показа *** *** тук.
  • #23
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Ех,Cenitell! ( преди 11 години )
    За пореден път доказа колко кухо парче си.Не ти се отдава "интелектуалната ехидност"Дълбоко подозирам,че с Дошо сте един и същи индивид, но дори и да греша, сте еднакви в омразата,неразбирането на "материята",а и еднакво"жълтеете"и двамата.И не се самоласкай -на можеш да бъдеш никакъв интелектуалец ц този твоя омраза и дребнавост.
  • #22
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    1/100 масло горят аудитата , но като нови.После оле малеее.....
  • #21
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 11 години )
    Дизеловите хибриди на Ауди ядат здрав бой от хибридите на Тойота във WEC. Освен това хибридната им система е от Уилямс и е безсмислена в сериен автомобил. Кой най-бърз сериен хибрид имат ВАГ че нещо не се сещам???Еех, глуповати ВАГончета, дайте някой доказан факт, стига с тия ВАГонски измислици.
  • #20
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    Немската ....рекламна машина! Знае как да поддържа мита за себе си.Само с едно (поредно) съобщение и ...милиони мозъци са с качествена немска промивка! И то клас-премиум!
  • #19
    10 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    1/100 масло ли ве хора.Еееее,че те много добри бе.До сега 1/1000 им бутаха двигателите,а сега 1/100.На това му се вика прогрес.
  • #18
    6 rate up comment 4 rate down comment
    kozmo ( преди 11 години )
    ne edin a, poluvin litar haha tiq sme6nici ot vag