IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новата Mazda3

Премиерата на модела ще се състои в края на 2013 година

Първи снимки на новата Mazda3

Първи снимки на новата Mazda3
В интернет пространството се появиха първите изображения на новото поколение Mazda3. Те са разпространени от английското издание Autoexpress, което твърди, че изображенията са "официални дигитални визуализации", представящи визията на колата.

Въпреки че това е само прототип на бъдещата Mazda3, серийната версия на возилото ще получи много сходен дизайн. Той е изпълнен според новия дизайнерски език Kodo, който видяхме и при новото поколение Mazda6.
Първи снимки на новата Mazda3
Изразителната решетка на радиатора, издължените челни светлини и мускулестите калници са сред основните мотиви в новия дизайнерски език на Mazda и се очаква те да бъдат запазени и при серийната версия на колата. Тя ще бъде представена в средата на 2013 година и ще стъпи на пазара веднага след това. Возилото ще се предлага в две версии - седан с четири врати и хечбек с пет врати.
Първи снимки на новата Mazda3
Новата Mazda3, също като Mazda CX-5 и Mazda6, ще получи пълна гама на технологията SkyActiv - платформа, двигатели и трансмисии. Очакванията са новата Mazda3 да бъде по-лека и по-икономична от своя предшественик. Ще има и спортна версия - Mazda3 MPS, която ще се появи около година по-късно.
Първи снимки на новата Mazda3

Тагове: skyactiv mazda3 mazda3 mps
0 от 500
  • #13
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Japan + Mercedes ( преди 11 години )
    Много готин дизайн ! Страшно много ми харесва . Още от старата 6-ца Мазда вадят много як дизайн.Има обаче нещо..... На последната снимка като я погледна и веднага се сещам за БМВ 3-ка (последната). Не знам може да е само при мен но.....От фен на японските машини плюс Мерцедес ! :P
  • #12
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Добре изглежда на тия папарашки снимки. Шестицата също изглежда много добре и бих казал, че в момента е един от най-красивите автомобили в тоя клас. Определено бих си я купил заради дизайна, ако трябва нещо да наклони везните в някаква посока. За тройката важи същото, стига и на живо да изглежда добре. ПОследните години се научих, че това, което изглежда добре бна снмимка, не винаги хваща окото на живо. Затова и съм резервиран в коментарите си към определен дизайн.
  • #11
    3 rate up comment 15 rate down comment
    чича ти ( преди 11 години )
    За пореден път се убеждавам, че мазда крадат дизайна на задниците си и при 6-та и при 3-та серия от Алфа Роме.
  • #10
    16 rate up comment 2 rate down comment
    doc ( преди 11 години )
    Sled starata Mazda 3 tazi izglegda mnogo dobre i zaedno s novata Toyota Auris nyama da imat nikakva konkurenciya!
  • #9
    9 rate up comment 5 rate down comment
    :) ( преди 11 години )
    Маздата изглежда отлично, макар и малко по-напомпано за моя вкус. И макар малко да напомня отпред на новото V40, същото може да се каже и за новата A класа. Всяка кола обаче носи своите черти, аз нямам проблем с това.
  • #8
    5 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Сащо така другия минус е, че отпред май трудно ще се сложи регистрационен номер, как мислите?
  • #7
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Не е зле, има супер странична линия, но ми изглежда че с това малко стъкло отзад няма да има достатъчен обзор. И решетката трябваше да бъде една идея по-малка.
  • #6
    14 rate up comment 10 rate down comment
    Стоян ( преди 11 години )
    Доказваш колко е ниска културата ти, след като определяш един човек по името му. Доста жалко и остаряло мислене! И да, Стоян съм. Но не виждам какъв проблем има с това как се казвам след като има явна кражба на дизайн!
  • #5
    31 rate up comment 6 rate down comment
    И аз съм Стоян ( преди 11 години )
    Името си е много добро селянин си ти...Това е едно от малкото чисто български имена...
  • #4
    8 rate up comment 35 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Стоян -селско и старо име, кво да каже такъв човек. Живей си 50 години назад и не давай оценки на съвременните постижения.