IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mitsubishi показа официално новото поколение на Lancer Evolution X

Mitsubishi показа снимки на окончателната серийна версия на новия седан Lancer Evolution X.

Mitsubishi показа официално новото поколение на Lancer Evolution X
Трябва да се каже, че този вариант изглежда почти идентично на Concept X и Prototype X, първият показан още през 2005 г. на автосалона в Токио, а вторият тази година в Детройт. 


Новият Mitsubishi Evo ще донесе много нови елементи на пазара на „горещите” версии със своята агресивност и страхотен потенциал. 

Новият модел е оборудван със системата на Mitsubishi за управление поведението на автомобила S-AWC, както и с последното поколение на системата 4х4 AWD, която позволява по-добър контрол на стабилността и по чувствително управление. 

Турбодвигателят е от алуминий и има работен обем 2.0 литра. Той е съоръжен с новата система за контрол на клапаните MIVEC3. Скоростната кутия също е нова, шест степенна, механична. 

За първи път в историята на модела автомобилът ще бъде представен първо в друга страна, не в Япония. Това ще стане в началото на идната година в САЩ.
0 от 500