IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lada XRAY се появи и на видео

Това е концепцията, представяща бъдещите насоки на руската марка

Lada XRAY се появи и на видео

Една от най-интересните концепции на тазгодишното изложение в Москва е на руската автомобилна компания АвтоВаз. Концептът им Lada XRAY е разработен от Стив Матин – бивш дизайнер на Mercedes-Benz и Volvo, който от около година отговаря за външния вид на всички нови модели на АвтоВАЗ.

Компактният кросоувър с три врати XRAY най-вероятно никога няма да се превърне в сериен модел. Той обаче показва как ще изглеждат бъдещите модели на руската марка.

Вече ви показахме голямата галерия със снимки, а днес се появи и видео на този модел. В първата му част кадрите показват XRAY в статично положение, а във втората колата излиза на обществените улици.

Припомня, че алиансът Renault-Nissan е собственик на 25% от АвтоВаз. Предвижда се обаче, чрез инвестиция от около $750 млн., алиансът да увеличи този дял на 75%. Това най-вероятно ще стане през 2014 година.

Тагове: lada xray
0 от 500