IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen ще прави конкурент на BMW X6

Това ще бъде модификация на следващия Touareg

Volkswagen ще прави конкурент на BMW X6

Концернът Volkswagen разработва нова модификация на всъдехода си Touareg, която ще трябва да се конкурира с BMW X6 и ще има същата скосена линия на покрива. Това съобщи германското издание Autobild.
Volkswagen ще прави конкурент на BMW X6

* Неофициално изображение

Според информацията новия модел ще бъде на платформата на следващото поколение на Touareg, което трябва да се появи след 2 години. Новият Volkswagen Touareg ще бъде с около 300 кг. по-лек от настоящия, по-просторен и с по-спортни настройки на кормилното управление. Ръководството на германския концерн все още не е решило кога ще се появи в производство евентуалния конкурент на BMW X6, но според експертите това може да стане не по-рано от 2015 г.
Любопитното е, че по-рано тази година главният дизайнер на Volkswagen Валтер да Силва обяви за намеренията на Audi да пусне подобен модел на пазара. Това сега е потвърдено и от шефът на дизайнерите в Audi Волфганг Егер.
Освен това аналогичен модел в линията си ще включи и Mercedes-Benz. Той ще се казва GLS и ще използва платформата на новото поколение M-Class. В същото време машината ще има скосения покрив и външност в стила на CLS. Очаква се производството на Mercedes-Benz GLS да започне в завода на компанията в САЩ през 2014 г.

Тагове: touareg suv x6
0 от 500
  • #14
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    и после корейците и китайците били копирали???крали,крали та се отнесли, а ги дават за пример.само че с този спънат дизайн vw разбраха че нямат особен шанс, та се изкушиха да копират BMW.....срам и позор за германците.
  • #13
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Линията на FX изобщо не е такава, то си е обикновен SUV, при Х6 и Actyon силуета е по агресивен, задницата вдигната високо, а таванаът e силно скосен, особено при X6.
  • #12
    20 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Споерд мен първият автомобил от този тип беше Infiniti FX от 2003... Ssang Yong излезе доста след това и не беше толкова луксозен автомобил
  • #11
    18 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Този сегмент го измислиха SsangYong с модела "Actyon" от 2006г. , не бяха първи "BMW" искам да ви кажа...
  • #10
    17 rate up comment 10 rate down comment
    Началника ( преди 11 години )
    Далавери, малавери, хората правят пари и плащат заплати на хиляди работници по целия свят. И като гледам скоро няма да спират. А вие смешници издържате ли някой? Имате ли отговорност за живота на някой друг освен себе си? Смешни сте, единственото което мога да кажа е евала че са осигурили толкова много работни места. Дано и нашия завод в ловеч се развива и осигурява прехраната на повече хора. А кой каква кола кара няма никакво значение, важното е да му харесва и да я поддържа технически изправна
  • #9
    2 rate up comment 13 rate down comment
    До Анонимния ( преди 11 години )
    За теб имам само едно определение - ***!
  • #8
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    А ето я и истината:http://frognews.bg/news_45510/Hiundai_se_izloji_pred_starta_na_Evro_2012/
  • #7
    12 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Проблема е че е точно обратното Фолксваген увеличи дивидента на 3 евро акция а акционерите в Хюндай съдят шефа на Хюндай. Спокойно можеш да го провериш. Миризлив това че виждаш нещата на обратно изяснява защо си мислиш, че евтиния стар служебен Хюндай на баща ти е по-добра кола от Ауди,БМВ и Мерцедес и обяснява защо след като бягаш *** от страх по спирките на Бургас и ревеш и пищиш като жена за теб е мъжко поведение. Ха ха хаааа. Колкото и да го потаряш правото няма да стане криво и обратно
  • #6
    24 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Като гледам какво е показано май Фолксваген ще прави имитация на Х6.Резултата го знаем :-)
  • #5
    17 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Тва грозното Сангче, некак си не успя да прокара той сегмента. Както винаги едно време ВАГ се смееха на БМВ , а сега догонват ... ама са отново 5 -10 години назад в мисленето си .