IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen ще прави конкурент на BMW X6

Това ще бъде модификация на следващия Touareg

Volkswagen ще прави конкурент на BMW X6

Концернът Volkswagen разработва нова модификация на всъдехода си Touareg, която ще трябва да се конкурира с BMW X6 и ще има същата скосена линия на покрива. Това съобщи германското издание Autobild.
Volkswagen ще прави конкурент на BMW X6

* Неофициално изображение

Според информацията новия модел ще бъде на платформата на следващото поколение на Touareg, което трябва да се появи след 2 години. Новият Volkswagen Touareg ще бъде с около 300 кг. по-лек от настоящия, по-просторен и с по-спортни настройки на кормилното управление. Ръководството на германския концерн все още не е решило кога ще се появи в производство евентуалния конкурент на BMW X6, но според експертите това може да стане не по-рано от 2015 г.
Любопитното е, че по-рано тази година главният дизайнер на Volkswagen Валтер да Силва обяви за намеренията на Audi да пусне подобен модел на пазара. Това сега е потвърдено и от шефът на дизайнерите в Audi Волфганг Егер.
Освен това аналогичен модел в линията си ще включи и Mercedes-Benz. Той ще се казва GLS и ще използва платформата на новото поколение M-Class. В същото време машината ще има скосения покрив и външност в стила на CLS. Очаква се производството на Mercedes-Benz GLS да започне в завода на компанията в САЩ през 2014 г.

Тагове: touareg suv x6
0 от 500
  • #24
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Автомобили като X6 са пълни с конструктивни недостатъци поради абсурдите, залегнали в конструкцията им - висока, но бърза, тежка но пъргава. За да компенсират тези недостатъци, производителите задръстват уродливите си създания с електронни системи за стабилност, за които разбира се клиентът плаща.
  • #23
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Откакто най-важното за един офроуд автомобил е да изглежда добре пред дискотеката, явно появата на недомислици като X6. Q7 и това, е неизбежна.
  • #22
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Поради вроденото слабоумие на съвременното общество, подобни напълно безмислени продукти се превръщат в хит. Това е и целта на съвременния маркетинг - да ни убеди че имаме нужда от нещо, за което дори не сме се сещали досега. Все едно да си купиш хромирана лопата, какъв е смисълът след като идеята е с нея да се копае?
  • #21
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    С тези си постъпки VW,Мерцедес и Ауди в прав текст казват на БМВ - Евала, направихте егати и колата и ще видим сега да и направим конглокенция.Та браво за пореден път на БМВ!
  • #20
    4 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Кофти ко да прайш, ФВ прави прекалено скъпи коли за някой хора. И когато обираш подигравките навсякъде с мижав, евтин и спънат служебен Хюндай тоя СУВ на ФВ ти се струва невъзможна цел. И като те е страх да оплюеш собственика на живо на някоя по-така кола влизаш тука анонимно и пишеш ли пишеш глупости от яд, че си долна *** която за нищо не става. Но така е устроен света ***, трябва да кара *** та от далеч да се вижда че е ***.
  • #19
    8 rate up comment 10 rate down comment
    До Дошовците тук ( преди 11 години )
    Могат и ще го направят.Защото са силни, богати,можещи и знаещи! А вие какво можеше освен да пишете глупости?
  • #18
    10 rate up comment 6 rate down comment
    Стоян ( преди 11 години )
    Тупалка е!
  • #17
    12 rate up comment 13 rate down comment
    speedart ( преди 11 години )
    Май вие сте се хванали за палците с японските кашони , затова бълвате пяна...
  • #16
    18 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Германския производител ВАГ уведоми свойте клиенти да се хванат за палците и да пият по една студена вода.Да са им честити *** които са си купили.
  • #15
    16 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Германския пройзводител VW уведоми свойте *** клиенти,че няма пари за сервизни акции и от днес няма да признава гаранция.Всички ремонти ще са за сметка на клиента.Честито.