IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo Giulia – нови подробности

През 2014 г. ще видим седана, а след това и комбито

Alfa Romeo Giulia – нови подробности

Британското издание Car се добра до нови подробности за новия модел на Alfa Romeo – Giulia. Той ще трябва да замени модела 159 и ще играе ключова роля за завръщането на марката на американския пазар, откъдето италианците се изтеглиха още през 1995 г.
Alfa Romeo Giulia – нови подробности
* Неофициално изображение

Новият модел ще получи модернизирано шаси от Giulietta, което ще бъде достъпно както с предно предаване, така и със задвижване на четирите колела. В гамата двигатели на Giulia ще влязат агрегати с обем от 1.6 до 3.0 литра, като техническите им характеристики засега остават тайна.

С разработката на дизайна на модела се е заело студиото на Fiat в Торино. Основна роля в предната част на машината играе фирмената решетка на Alfa Romeo, докато задницата напомня на състезателните модели на марката от модификацията Coda Tronca, произвеждана през 60-те години на миналия век.
Alfa Romeo Giulia – нови подробности
* Неофициално изображение

Очаква се Giulia да се появи във версия седан през 2014 г., а след това ще излезе и комбито. Първоначално намеренията бяха новият модел да излезе през 2012 г., но ръководителят на Fiat Сержио Маркионе лично отложи пускането на автомобила, тъй като не бе доволен от дизайна му.

0 от 500
  • #15
    1 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Карах под наем в САЩ 300С 1 месец и возията е много добра но това не е платформа за спортна кола каквато искат да я изкарат тая алфа но със сигурност е много по-добра от всичко инталианско което съм виждал. Ако пък се опитат да конглокират спортните седани на БМВ или АУди с платформа на от 300С ще се смеят и кучетата.
  • #14
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Profesora ( преди 11 години )
    Макар и да рискувам в момента......,предварително се застраховам,че това е само мое мнение;Англичаните от "CAR"грешат,това е наследника на 166,формата и пропорциите ме карат да мисля,че това е 300С/Charger с нови дрехи!!!!!!!
  • #13
    3 rate up comment 17 rate down comment
    до 66 ( преди 11 години )
    Много фанатична реч браво. Само незразбрах как алфа е родена на пистата, а пък ще е с предно? Това че едно време са правили готини коли не значи че и сега е така. Ае стига лежахте на стари лаври.
  • #12
    15 rate up comment 1 rate down comment
    кара 159 ( преди 11 години )
    Тоя с е-60-то наистина ме разсмя.
  • #11
    19 rate up comment 0 rate down comment
    AFS 3 ( преди 11 години )
    До "АС". Човече, верно ли си карал АЛФА ? Или просто се успокояваш, че не си слизал от бавареца? Не разбираш от коли...купи си кухненски робот на БОШ и се радвай...радвай...пасирай, реши, меси и т.н.
  • #10
    16 rate up comment 0 rate down comment
    AFS 2 ( преди 11 години )
    Личи си старанието с по-малко елементи да се постига повече ефект и хомогенност на формата. По-малко хромирани елементи, по-малко прави линии, по-малко напрежение за окото и истинска радост за фантазията. Браво на екипа на Алфа !
  • #9
    12 rate up comment 0 rate down comment
    AFS ( преди 11 години )
    Наистина красота като дизайн. Няма такава линия. Един от малкото автомобили, които като видиш наживо са по-ефектни от картинката. Хайде на серийно производство и после на тест-драйв.
  • #8
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Velikolepie!!!
  • #7
    27 rate up comment 3 rate down comment
    бб ( преди 11 години )
    Тук форумните *** са се развихрили. Да кажеш, че италианците трябва да копират дизайн, трябва да си абсолютно ***! И да кажеш, че Алфа трябва да купува задвижване от японци или който и да е трябва да си много облъчен. Алфа може да учи на много неща всички в автомобилния бизнес. Това е кола "родена на пистата" както казват феновете и и не е лъжа. Тази от снимката ми харесва повече от Джулиета. По-агресивна е, но и така трябва като се има предвид какъв звяр замества - 159.
  • #6
    15 rate up comment 4 rate down comment
    fen ( преди 11 години )
    Grozdeto e mnogo gorchivo. neshtastnici maloumni. Kato ne obichate Alfa zashto chetete statiqta. Mizernici. Mnogo e tyjno da ste bedni i da gledate novite koli samo po snimki. Kakvo karate be igrachi.