IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo Giulia – нови подробности

През 2014 г. ще видим седана, а след това и комбито

Alfa Romeo Giulia – нови подробности

Британското издание Car се добра до нови подробности за новия модел на Alfa Romeo – Giulia. Той ще трябва да замени модела 159 и ще играе ключова роля за завръщането на марката на американския пазар, откъдето италианците се изтеглиха още през 1995 г.
Alfa Romeo Giulia – нови подробности
* Неофициално изображение

Новият модел ще получи модернизирано шаси от Giulietta, което ще бъде достъпно както с предно предаване, така и със задвижване на четирите колела. В гамата двигатели на Giulia ще влязат агрегати с обем от 1.6 до 3.0 литра, като техническите им характеристики засега остават тайна.

С разработката на дизайна на модела се е заело студиото на Fiat в Торино. Основна роля в предната част на машината играе фирмената решетка на Alfa Romeo, докато задницата напомня на състезателните модели на марката от модификацията Coda Tronca, произвеждана през 60-те години на миналия век.
Alfa Romeo Giulia – нови подробности
* Неофициално изображение

Очаква се Giulia да се появи във версия седан през 2014 г., а след това ще излезе и комбито. Първоначално намеренията бяха новият модел да излезе през 2012 г., но ръководителят на Fiat Сержио Маркионе лично отложи пускането на автомобила, тъй като не бе доволен от дизайна му.

0 от 500
  • #25
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Sux ( преди 11 години )
    Ha ha... Ha,.. Rimuva se s kochina...
  • #24
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Класика,по-добре лопата им подари,от колкото карикатури.
  • #23
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ne,blagodaria!!!!!!!!!!!!
  • #22
    9 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Класика,тениски и потници "Monca" имаш ли? Заради тебе Triforce кара Sкласата само по сянка!
  • #21
    11 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Klasika,ako ta nabaram,6te ti 64upia racete, eiii otka4alnik, nedei marsi izkustvoto s bolnia si mozak!!!!!!!!!!! Triabva da ti sprat absolutno vsi4ki narrkotici........
  • #20
    10 rate up comment 4 rate down comment
    zzz ( преди 11 години )
    VIVA LA ALFA !!! Да се учат всички останали, и д.г.д. "разбирачите". Който веднъж се е качил на Алфа, завинаги е останал верен на марката!
  • #19
    11 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 11 години )
    По-голямо менте от Ауди няма. Плащаш колкото че и повече от мерцедес а получаваш един 'хубав' VW с LED. Жалко и за Lancia, че моделите им близките години вероятно няма да имат собствена идентичност, но това може и да намери фенове (американска грандоманщина с ръбати форми, но италиански интериор), което може да позволи на марката да увеличи печалбите, за да може в бъдеще да правят собствени разработки.
  • #18
    6 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Алфата на картинката е брутална!!! НО всички знаем че нищо добро не е излязло от алфа последните години, така че е малко вероятно това да е нещо добро. Най-много очаквам да изкарат този красив дизайн на платформата на някой от сегашните *** и да развалят всичко
  • #17
    9 rate up comment 1 rate down comment
    1! ( преди 11 години )
    Това,че Джерами Кларксън храни Алфа не значи ,че не е един от най-ревностните и фенове. Гледай някой от старите епизоди на предаването да видиш какво е отношението му спрямо тази марка. Мисля ,че и до ден днешен е собственик на ГТВ6. Колкото до статията докато не я видя на живо не вярвам на Маркионе. Колкото до "родена на пистата" минаха отдавна годините в които Алфите се раждаха на пистата и въобще се подвизаваха там. Последния такъв модел 156 отдавна е в пенсия,жалко за тази легендарна марка!
  • #16
    10 rate up comment 2 rate down comment
    алф фен ( преди 11 години )
    Поредният недоразбрал умник карал 300с ама в Щатите и я свързва с алфа.Ланча бе драги,това е Ланча.За друго не виждам и смисъл да ти се обяснява.