IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Следващият RAV4 ще е с революционен дизайн

Първите изображения се появиха в мрежата

Следващият RAV4 ще е с революционен дизайн

Шпионски снимки на прототип на следващото поколение на Toyota RAV4 по време на тестове се появиха още през пролетта. От тях обаче не ставаше ясно как ще изглежда четвъртата генерация на популярния кросовър.
Следващият RAV4 ще е с революционен дизайн
Италианското издание Quattroroute публикува първи снимки на бъдещия модел, от които се вижда, че той ще претърпи сериозни изменения най-вече в дизайна си. Не е ясно дали това са официални фотографии или са изготвени от журналистите в списанието. Но ако са верни, то се вижда, че новият RAV4 ще направи революция в дизайна си.

Няма как да се отрече, че външия вид е доста екстравагантет и агресивен. Промените са не само във формата, но и в някои елементи като предните и задните светлини, които са взаимствани от Lexus.
Следващият RAV4 ще е с революционен дизайн
Колкото до двигателите – засега всички сведения за тях са само слухове. Твърди се, че в Toyota са се отказали от намерението си да сложат 6-цилиндров мотор на следващия RAV4, като ще продължат да залагат на 4-цилиндрови икономични агрегати. Не се знае дали ще има хибридна версия, тъй като в компанията активно работят върху електрическа модификация на машината. Тя е съвместна разработка на Toyota и Tesla, и вече се предлага в Калифорния, САЩ.
Следващият RAV4 ще е с революционен дизайн
Премиерата на следащия Toyota RAV4 е планирана за някое от големите изложения през есента. В продажба кросовърът трябва да се появи в началото на 2013 г.
 

Тагове: toyota rav4
0 от 500