IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Следващият RAV4 ще е с революционен дизайн

Първите изображения се появиха в мрежата

Следващият RAV4 ще е с революционен дизайн

Шпионски снимки на прототип на следващото поколение на Toyota RAV4 по време на тестове се появиха още през пролетта. От тях обаче не ставаше ясно как ще изглежда четвъртата генерация на популярния кросовър.
Следващият RAV4 ще е с революционен дизайн
Италианското издание Quattroroute публикува първи снимки на бъдещия модел, от които се вижда, че той ще претърпи сериозни изменения най-вече в дизайна си. Не е ясно дали това са официални фотографии или са изготвени от журналистите в списанието. Но ако са верни, то се вижда, че новият RAV4 ще направи революция в дизайна си.

Няма как да се отрече, че външия вид е доста екстравагантет и агресивен. Промените са не само във формата, но и в някои елементи като предните и задните светлини, които са взаимствани от Lexus.
Следващият RAV4 ще е с революционен дизайн
Колкото до двигателите – засега всички сведения за тях са само слухове. Твърди се, че в Toyota са се отказали от намерението си да сложат 6-цилиндров мотор на следващия RAV4, като ще продължат да залагат на 4-цилиндрови икономични агрегати. Не се знае дали ще има хибридна версия, тъй като в компанията активно работят върху електрическа модификация на машината. Тя е съвместна разработка на Toyota и Tesla, и вече се предлага в Калифорния, САЩ.
Следващият RAV4 ще е с революционен дизайн
Премиерата на следащия Toyota RAV4 е планирана за някое от големите изложения през есента. В продажба кросовърът трябва да се появи в началото на 2013 г.
 

Тагове: toyota rav4
0 от 500
  • #12
    11 rate up comment 0 rate down comment
    До Аутомедиа ( преди 11 години )
    В репликата ми към Sergo нямаше нито една обидна дума, а само нормална реакция на инфантилността му. Все по-често си мисля, че половината коментари тук се правят от сътрудници на сайта между поредния превод от Autoevolution,влагайки пристрастия и наранено честолюбие.Но възможността да цензурираш по никакъв начин не те прави по-значим,компетентен или смислен.
  • #11
    15 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    RAV4 е първият компактен кросоувър в света.Само този факт стига да затвори устата на многото мразещи марката.Те създадоха един нов клас автомобили,който се радва на голям успех.Уж японците копирали,а ги вижте всички немски производители всъщност от кого копират. Същото е и с хибридите и с много други неща,но да не изброявам, че вечерта няма да ми стигне.Тойота са написали и продължават историята в този клас.RAV4 е един от най-добрите,да не кажа най-добрия в класа си.Новия модел също радва.
  • #10
    5 rate up comment 13 rate down comment
    V50 ( преди 11 години )
    Японските дизайнери почват да копаят дъното - взеха да се крадат един от друг.Това доста мяза на Акюра.Разбрира се е загрозено - как иначе, след като е Тойота!
  • #9
    9 rate up comment 3 rate down comment
    GTE ( преди 11 години )
    RAV4 беше революционна, когато се появи. Сега аз не виждам нищо революционно в този дизайн. Донякъде революционно беше VVTi, а също така и Valvematic-a. Може да предложат някакво добро техническо решение, въпреки че като offroad RAV4 не е нещо особено, а и клиренса му е доста малък. Този дизайн е все по паркетен, но това е тенденция при всички производители. Единственото положително от новите модели е, че на стария му пада цената и нов може да се закупи доста изгодно.
  • #8
    13 rate up comment 5 rate down comment
    Japan cars ( преди 11 години )
    Рав 4 е легенда и Тойота както виждаме няма да променят култовия статус на Рав4.
  • #7
    13 rate up comment 3 rate down comment
    az ( преди 11 години )
    Много харесвам марката но личното ми мнение е, че дизайна на новия Аурис и новия Рав 4 са някак сбъркани...
  • #6
    16 rate up comment 3 rate down comment
    Ivo ( преди 11 години )
    Имам RAV4 и според мен е страхотен автомобил, много надежден и здрав. Но този нов дизайн никак не ми допада. Дано на живо да изглежда по-добре.
  • #5
    18 rate up comment 15 rate down comment
    стига,бе.. ( преди 11 години )
    Тойота никога не се славила с красив дизайн, а най-малко с революционен.В случая са "покорейчили" автомобилиа, от което могат само да загубят.
  • #4
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    прилича на РХ
  • #3
    13 rate up comment 4 rate down comment
    :) ( преди 11 години )
    Революционно за RAV4, иначе и сега се шматкат разни Scion-и с тоя дизайн. Не мога да кажа, че ми харесва, малко по-ръбат ми идва от нужното, но дано хората ги кефи.