IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шеф на Tesla си купи първия Model S

Стив Джовертсън платил електромобила още преди 3 години

Шеф на Tesla си купи първия Model S

Официалната дата на пускането в серийно производство на дългоочквания седан, задвижван с електричество - Tesla Model S, е 22 юни. Първият автомобил обаче вече има своя собственик и това се вижда от снимките, на които машината е с регистрация от Калифорния.
Шеф на Tesla си купи първия Model S
Електромобилът принадлежи на инвеститора и член на Борда на директорите на Tesla Motors Стив Джовертсън. Оказа се, че той е подписал чека за купуване на първия Model S още преди 3 години. По този начин Джовъртсън задмина дори изпълнителния директор на компанията Елън Мак, който е собственик на първия напълно електрически Tesla Roadster.

Купеният от Джовертсън модел е напълно окомплектована версия Signature Series с най-мощния двигател, с който се предлага Model S – 85 кВт/ч. Тази модификация ускорявяа от 0 до 100 км/ч само за 4.4 секунди, с което може да засрами голяма част от конкурентите си с бензинови мотори. Да не говорим, че нито един от тях не може да предложи две допълнителни детски столчета.
Шеф на Tesla си купи първия Model S
Tesla планира сериозна мащабна рекламна акция на Model S. В продължение на 45 дни след пускането му на пазара на 5000 души ще имат възможността да тестват електромобила.

 

Тагове: model s
0 от 500
  • #2
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ха ха ха,Мaserati!!!
  • #1
    4 rate up comment 13 rate down comment
    2втек ( преди 11 години )
    голям праз са тия 2 детски столчета като му свършат батериите след 50км ще ги носят на гръб.Хубаво ускорение има ама хората искат да минават много километри с едно зареждане а не да се състезават по улиците ...красива кола дано стане и практична!