IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota си търси нови партньори

Японците обявиха готовност да си сътрудничат с други производители

Toyota си търси нови партньори

Ръководството на концерна Toyota обяви задоволството си от сътрудничеството си с колегите от Subaru, благодарение на което на света се появи купето със задно задвижване GT86. Сега японците се надяват да си намерят нови партньори, с които да осъществят бъдещи проекти.
Toyota си търси нов партньори
За Toyota подробно сътрудничество не е новост. Заедно с френския алианс PSA японците участваха в създаването на малолитражката Aygo, която се появи още като Citroen C1 и Peugeot 107. Съвместно с General Motors бе създаден Toyota Matrix, който се появи и като Pontiac Vibe.

„Открити сме за нови съвместни проекти с други компании - обяви пред Autocar Тецуя Тада, който ръководи създаването на Toyota GT86 / Subaru BRZ. – Вярваме, че с притока на свежа кръв отвън нашите инженери ще могат да създадат нещо наистина изключително”.

Според Autocar Toyota и Subaru съвсем скоро ще пуснат и открита версия на GT86 / BRZ. Освен това японският концерн не изключва участието си в разработката на следващото поколение на Aygo/107/C1.

Тагове: psa gt86
0 от 500
  • #14
    9 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Те немските машини се продават добре на втора, трета и четвърта ръка. Могат да изкарат 30-40 години в движение.Ще изкарат ако лежиш под тях всеки месец и за теси 30-40 г ще си купил 5 пъти под формата на резервни части и си направил 3 основни ремонта на двигателя.За немските машини ще разправяш на лапетата пред блока.
  • #13
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Че тошота *** отдавна на всички!
  • #12
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ще въртите св***и на Tойота докато ви се завие свят .
  • #11
    7 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Toyota ще се КООПерира и с вашето ТКЗС!
  • #10
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ха ха,пенди,как е?Не те слуша главата пак!
  • #9
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Имаш предвид твоя рейс.Не ми се е налагало да ползвам рейс скоро.Както винаги топ *** се засягат най-много.
  • #8
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Mного на сериозно се вземаш.Всеки купува авт.по цена и вкус,всичко друго е "ластик". п.п.във колко часа ти е последния "рейс" за село?
  • #7
    12 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Казали простите булгаристански ***.Вчера писах,че може да извадиш човек от село,но селското от човека никога.Не знам защо *** ми изтри коментара.По голяма истина от това няма.
  • #6
    8 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Toyota започва да произвежда предимно eмблеми,а всичко друго останалите марки.На "ишлеме"отива работата.Очаквайте скоро,кламери,безопасни игли,гвоздей и други модели легени!
  • #5
    11 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    И от Тойота няма да изкарат много.Все пак японците с минимално вложение портигат максимални резултати, докато германските *** са изградени на коренно противоположен принцип.От тях бая материал за рециклиране ще падне.Все пак те с максимално влагане на материали постигат минимални разултати. => най-изгодни са за претопяване.