IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

И Jetta във версия Alltrack

Автомобилът ще бъде насочен най-вече към пазара в Северна Америка

И Jetta във версия Alltrack

Концернът Volkswagen омбисля пускането на още един кросовър, който ще бъде „по-малък брат” на модела Passat Alltrack и ще използва базата на следващата Jetta комби (SportWagen). Новият модел ще се произвежда в Мексико и ще трябва да се пребори на пазара със Subaru Outback.
И Jetta във версия Alltrack
С
ледващото поколение на
Jetta ще използва новата модулна платформа MQB на германския концерн и това ще позволи превръщането му и в кросовър. Нещо подобно се случи с Passat комби, който е наличен във версия Alltrack.

Според агенция Automotive News, която цитира свои източници във Volkswagen, германският производител гледа напълно сериозно на разработката и пускането на подобна машина. Тя ще е почти аналогична с концепцията, която немците показаха преди месец в Ню Йорк и ще се предлага предимно в Северна Америка, където трябва да се справи с комбито с повишена проходимост Subaru Outback.

Очакванията са новият модел да се казва Jetta Alltrack, като при него задвижването на четирите колела ще се предлага като опция. Ако автомобилът стъпи на пазара в Европа, има вероятност да се продава като Golf Alltrack.

0 от 500
  • #5
    4 rate up comment 4 rate down comment
    speedart ( преди 12 години )
    На вашето мислене ( да го наречем ) се казва "перпето мобиле" , или по-нашенски "нема такова животно" , хем се продава , хем е пълен ***...ебаги и тъпите Европейци...
  • #4
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Фанатизъм ( преди 12 години )
    Какъв фанатик трябва да си за да кажеш,че германците произвеждат качествени коли като самите германци си признават ,че произвеждат много некачествени коли.
  • #3
    6 rate up comment 8 rate down comment
    artspeed ( преди 12 години )
    Качествена продукция ли викаш на германските трошки - признати от самките германски технически прегледи и собствените им списания Аутобилд 100 000км. тест?
  • #2
    7 rate up comment 7 rate down comment
    speedart ( преди 12 години )
    На качествена продукция "маркетинг" ли се казва вече , защото ВАГ продава , докато Субаро гледа отстрани....
  • #1
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Изумяват ме за пореден път тия ***.То ще е Джета пък ще е и Голф....и убитаците от ВАГ вече няма да знаят какво произвеждат.Ще стане нещо като номерацията на телефоните на Нокиа.където трябва да се справи с комбито с повишена проходимост Subaru Outback. Може да се пребори чрез агресивен маркетинг, но технически и технологично тоя дръгел е години назад от Субару.Да не говорим, че това излезе ли извън асвалта(където трудно остава нещо здраво по него) след това веднага ще е в сервиза