IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

И Jetta във версия Alltrack

Автомобилът ще бъде насочен най-вече към пазара в Северна Америка

И Jetta във версия Alltrack

Концернът Volkswagen омбисля пускането на още един кросовър, който ще бъде „по-малък брат” на модела Passat Alltrack и ще използва базата на следващата Jetta комби (SportWagen). Новият модел ще се произвежда в Мексико и ще трябва да се пребори на пазара със Subaru Outback.
И Jetta във версия Alltrack
С
ледващото поколение на
Jetta ще използва новата модулна платформа MQB на германския концерн и това ще позволи превръщането му и в кросовър. Нещо подобно се случи с Passat комби, който е наличен във версия Alltrack.

Според агенция Automotive News, която цитира свои източници във Volkswagen, германският производител гледа напълно сериозно на разработката и пускането на подобна машина. Тя ще е почти аналогична с концепцията, която немците показаха преди месец в Ню Йорк и ще се предлага предимно в Северна Америка, където трябва да се справи с комбито с повишена проходимост Subaru Outback.

Очакванията са новият модел да се казва Jetta Alltrack, като при него задвижването на четирите колела ще се предлага като опция. Ако автомобилът стъпи на пазара в Европа, има вероятност да се продава като Golf Alltrack.

0 от 500
  • #25
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Лексус и Тойота не са еднакви, но дори да са това би показало само едно - Тойота е класи над Фолксваген
  • #24
    4 rate up comment 5 rate down comment
    speedart ( преди 12 години )
    Европа търсят Поло,Клио,Фиеста и Пежо 207,както и Голф. По-лоша реклама за Европа...хората търсят функционални коли , надеждни , практични а не хибридче да се чудиш къде багаж да сложиш или къде да заредиш , с колко да карам че иначе умира...и т.н.
  • #23
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Кое е общото между Лексус агрегатите и тези на Тойота? Това не ти е Ауди ,Шкода и Фолксваген -всичко им е еднакво освен емблемата! И двигатели, и скорости , и окачване дори!
  • #22
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Между другото Лексус спря по-малкия HS Hybrid, а пусна по-голямия ES Hybrid. Така че ти за Лексус не се плаши - технологиите са в Лексус.
  • #21
    3 rate up comment 3 rate down comment
    speedart ( преди 12 години )
    Извинете , Лексуса не е ли Тойта , защото агрегатите са и ...сменили са емблемката и ни взимат за мезе...ако това е космос , ти имаш ли телевизор или гледаш в съседите..
  • #20
    6 rate up comment 1 rate down comment
    artspeed ( преди 12 години )
    Ама какво ги интересува японците,че в Европа не търсели хибриди- ами те в Европа търсят Поло,Клио,Фиеста и Пежо 207,както и Голф. По-лоша реклама за европейския пазар здраве му кажи. В САЩ най-продаваните коли са КЛАСИ над тия кошари,които се купуват в Европа. Американските коли са и много по-добре оборудвани и удобни.
  • #19
    5 rate up comment 1 rate down comment
    до спиидарт ( преди 12 години )
    От тоя модел се пренасочиха клиентите към по-луксозния от по-големия клас.Явно хората искат луксозна икономия а?Колкото и да въртиш и сучеш истината е една!А тоа батал и Лексус са като магаре и космос. (Фолксвагена е магарето ако не схващаш)
  • #18
    1 rate up comment 5 rate down comment
    speedart ( преди 12 години )
    Да бе , чел съм я статията....хибриди в Европа се не купуват обаче , това е стария континент...не са ти глупавите Американци...а и Лексус се отказва от хибридите понеже не се търси , "луксозна икономия"....p.s , става въпрос за един от моделите им..
  • #17
    5 rate up comment 1 rate down comment
    artspeed ( преди 12 години )
    Истината теб те боли и се опитваш да изопачаваш истината по невероятно жалък и смешен начин.Но нормално-все пак караш германска кола, за да караш германска кола със сигурност нямаш логична мисъл:Най-сериозен принос за успехите на японската марка имат новите Prius, Corolla и Camry. Именно хибридното возило е най-продаваният автомобил в света за първите три месеца на тази година.http://***.automedia.bg/news/article_16548.html
  • #16
    5 rate up comment 3 rate down comment
    speedart ( преди 12 години )
    artspeed , не съм виновен че истината боли...само ти представям данни , пуриса е продаван в цял свят друг път , колко такива има в Европа , ами у нас има един пурис....Ники , знам за системите халдекс и торсен , просто не мисля че халдекса е лоша система ...относно пасата кой Пасат си гледал , защото има с "надлъжно" разположени мотори...там системата трябва да е торсен..