fallback

Триумф за Audi на "24 часа на Нюрбургринг"

Audi R8 LMS Ultra завоюва първите две места.

Този уикенд Audi завоюва своята първа победа в състезанието за издържливост "24 часа на Нюрбургринг". Победата на немците бе дори по-голяма, тъй като те успяха да завземат първите две места в надпреварата, която се провежда вече 40 години.На първо място завърши състезателното R8 LMS Ultra на Audi Sport Team Phoenix. 3 минути и 35 секунди след него, 155-те обиколки затвори и R8 LMS Ultra на Team Mamerow Racing.Трети в надпреварата, на 11 минути и 33 секунди разстояние, завърши автомобилът на Mercedes-Benz. Четвъртото място пък зае състезателното BMW, което финишира на една обиколка зад първенеца. Петото място грабна отново Audi със закъснение от 4 обиколки. Още два автомобила Audi R8 LMS Ultra взеха участие в надпреварата, но заради катастрофи, те завършиха на 17-то и 32-ро място.Шестото място остана за Porsche, седмото, осмото и деветото заеха автомобили на BMW, а челната десетка затвори Mercedes-Benz.

Тагове: audi r8 lms ultra
fallback
  • #37
    speedart ( преди 12 години )
    Дребна тарикатщина , едно е на вас какво ви се изка , друго е реалноста....vw-group имат доста еднакви компоненти в целиа концерн , това значи че всички марки от групата се разпадат...а това е единствения концерн КОЙТО НЕ СЕ Е ОБЕДИНИЛ С НИКОЙ...разчитат на себеси ( продажби )..но щом вие казвате ще се разпадне...
  • #36
    Анонимен ( преди 12 години )
    Не не купуваме от кърджалииски *** а от софийски граждани като вас, на които Аудитата не се чупят ама ги продават щото са мног хубави и много си ги хвалите.
  • #35
    Анонимен ( преди 12 години )
    Увеличават им се продажбите заради маркетинг, но и тая ще свърши.На запад има създадени цели форуми не като фенски а за проблеми с Ауди.Дребната им тарикатщина ще им излезе солено в един момент.
  • #34
    speedart ( преди 12 години )
    Въпроса е как възприемаш един автомобил , как го ползваш и съответно как го подържаш , защото мога да скапа всеки един автомобил ако ми дреме...
  • #33
    speedart ( преди 12 години )
    И понеже се чупят постоянно , затова увеличават продажбите...егати капацитета..
  • #32
    speedart ( преди 12 години )
    Точно така , чупят се постоянно , и аз имам Ауди А4 , и не ми де чупи , познавам и други с Ауди и те са доволни ...като купувате от Кърджалииски *** коли така става...
  • #31
    Анонимен ( преди 12 години )
    ДА бе всички коли се чупят.Едни повече други по-малко.Алудитата се чупят ПОСТОЯННО и това не е тайна за никого!Дори най-високия им клас.Един познат има А8 3.7 - ми постоянно светят лампи по таблото или двигателя прекъсва или проблеми с окачването, разбира се мина и през задължителния ремонт на скоростна кутия при Ауди.....е не мерси и аз съм им сърбал попарата на тия караджейки и няма да повторя ако ще да станат галактически шампиони.
  • #30
    Протасий Пампулов ( преди 12 години )
    Аман от "разбирачи"! Съшите тия, всеки ден се избиват по пътищата, и зарад тях загиват невинни хора. После се бутне някой лев на проглокора, и пак джигитстват. Докога??? Не мога да разбера какво значение има, коя от трите немски топ-марки е по-добра. И трите са добри, готини, само да има човек възможност да си ги купи, да им налива, и да ги оправя. Нови, втора, трета ръка, все е машина, все се чупи, все едно някой да ми твърди че не се е разболявал никога през живота си! Ъпсурдистан отвсякъде!!!
  • #29
    iliev555 ( преди 12 години )
    poglednete koncepciata na avtomobilite audi-sredno razpologen dvigatel ,mercedes,bmw -dvigateli razpologeni v prednata cast na avtomobila,sled tova se zamislete kakvo e razpredelenieto v balansa ,centara na tegesta ,pri koi ot avtomobilite bi sledvalo da e nai dobre v slycaia niama znaceie ce sa sastezatelni avtomobili ,spored men audi imat izvestno predimstvo imenno poradi tazi pricina
  • #28
    speedart do csl ( преди 12 години )
    Къде е тоя късмет , вече 10 г. все късмет , тези от Ауди трябва да играят ТОТО , не да правят коли...ще печелят повече..
fallback
Последни