IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Worthersee Tour 2012

Мегагалерия със снимки от фестивала на Volkswagen Group във Вьортерзее.

Worthersee Tour 2012

Worthersee Tour 2012
31-вия пореден събор на Volkswagen Group в Австрийско градче Вьортерзее (Worthersee) събра хиляди фенове на немския автогигант. Между 16 и 19 май събитието представи уникални прототипи, доработени автомобили, състезателни машини и разбира се задължителните за подобен тип прояви горещи момичета.

В галерията със снимки (87) ще видите най-новите разработки на групата - Volkswagen Polo R WRC, Skoda Citigo Rally, Audi Q3 RS, редица тунинговани возила от Audi, Seat, Skoda и VW, както и неповторимата атмосфера на фестивала.

0 от 500
  • #15
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
  • #14
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Йордан Йовков.
  • #13
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Големия Миризливков впрегна пак сина си малката Миризма и се качи в стария разлопан Хюндай. Черния път грее, земята изпръхнала и се рони като захар. Той си сложи колана и извика: Де-е, хайде, миризма бутай! Ехото се обади живо из гората. Малката миризма се понапъна, пръдна два пъти и тръгна спокойно. И ето че се редят метър, два, три километър... Тъжното лице на Стария Миризливков се разведри малко. Той забрави за гадния шеф с Аудито, който всекидневно го наритва и си подсвирна с уста. Деее не бързай толкоз, Хайде... Умори се, ама какво да те правя? И аз се уморих... Де-е, горе! Дале! - Стария миризливков, изпечен стар ***, пъхти с ноздрите и се изпъва потин в купето като някой големец. Дребната Миризма се напъва с всичка сила. Устата му се отворила, гръбнакът му се превил на кочияшка, тънката му опашка се накокържила /в действителност това не е опашка а исхлузеното му дебело черво/. Стария Миризливков изпъшка еднаж, малката Миризма два пъти. Оплезил език върви! Наоколо няма,никой. Из гората леко шумолят босите нозе на миризмата и под тях слабо трещят сухи съчки. Хайде, *** , хайде, тати! подвиква Дъртия и със гняв гледа как синът му все повече се уморява и губи сили. Стой!... Хайде малко почивка! Умореното *** спря. Баща му отиде пред него и го замилва по челото.... Следва продължение..
  • #12
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Какво му обясняваш на миризливия, това да разбираш от коли не е като да бягаш *** от страх и да пищиш като жена. 5 години бута всяка сутрин на баща си хюндая и си мисли че така се кара кола, като я буташ отзад. А от 80-ката в която са го помпали на задна в казанлък само това е видял докато си е почивал нанизан на скоростния лост "Made in Austria", и ще го помни до края на живота си. И все пак по-добре Made in Austria отколкото Made in TagAZ - Таганрогский автомобильный завод
  • #11
    8 rate up comment 0 rate down comment
    бб ( преди 11 години )
    Не знам за вас, но тази с рогцата ....... котеее... Тя към края на снимките изчезва за малко, остава само ангелчето, къде ли е ходила??? ;) Весо е прав. Хората се веселят, купоняват. Една марка ги събиа и се веселят, а тук разни стоят, гледат ги и злобеят пак заради същата марка. Жалки сте!
  • #10
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Дай ми Skypa на твоята,да станем "приятели"!
  • #9
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    За тази мацка всекr приятел предавам! И без това при нас приятелствата са по-фалшиви и от тези при жените и го играем шиф и подчинен. :)))
  • #8
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Доше, вероятно си младо момче, недей така с нервите, ходи пии един валериан. Аха щом хидравликата на един автомобил се произвежда в дадена страна, то тя е авто-производител на същия производител. Честно Доше, цепиш мрака:))))
  • #7
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Аз още помня щампата на хидравликите на Ауди 80 и Голф2 - Made in Austria.Какво знаеш ти бе вунящ казанлъшки ***?
  • #6
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Дошо разкрит си:) , само ти си толкова зле по география. Австрия и Германия са различни страни и в австрия не се произвежда ФВ. Надявам се да си научил, че сингапур и саудитска арабия не са в Африка.