IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volvo показа обновения XC90

Промените в кросовъра са по случай 10-годишнината му

Volvo показа обновения XC90

Volvo XC90 е един от моделите, задържали се най-дълго на пазара – от 2002 г., без да претърпят сериозни промени. Следващото поколение на проходимото возило се очаква догодина, но шведите решиха, че трябва да го обновят по случай 10-ия му рожден ден.
Volvo показа обновения XC90
Новостите са предимно във външния вид. Кросовърът вече си има нови брони, странични прагове и арки в цвета на купето. Страничните огледала са боядисани в сребристо, обновени са и 18-инчовите алуминиеви джанти. Версията R-Design е с едноцветен екстериор, но се отличава с нови LED дневни светлини и 19-инчови алуминиеви джанти.

Вътрешните промени не са много. Те включват алуминиеми апликации, бяло осветление на инструментите и кожена каишка на задния капак. Модификациите Premier Plus и Platinum са обзаведени с кожени седалки Sovereign, декоративни елементи от червено дърво и уникални подови постелки.

При двигателите новости няма. Моделът, предназначен за САЩ, е с 3.2 литров V6 мотор, който дава 243 к.с. и 320 Нм въртящ момент. Агрегатът е комбиниран с шестстепенна автоматична трансмисия, а като опция се предлага и система за задвижване на всички колела. Цената на машината зад океана стартира от $39 500.

Тагове: volvo xc90
0 от 500