fallback

Hyundai i30 - край с компромисите

Изцяло новото поколение на колата е вече в България.

Тагове: hyundai i30
fallback
  • #29
    Nick ( преди 12 години )
    Mnogo hubav, no mnogo mudni dvigateli pravyat. Tova e edinstvenoto po koeto izostavat vse oste, pone spored men.
  • #28
    Анонимен ( преди 12 години )
    Айтоската миризма като е прочел статията и пак се е наакал. Сигурно си е казал *** тия успяха да направят скопен дизел 1.6 до разход на 2.0 литров дизел а баща ти го цакат с еднолитрово спънато магаре с разход на 3 литрова бегачка ха ха .Я по-добре разкажи пак как бягаше *** от спирка Тетатъра в Бургас да се посмеем ха ха ама разкажи как си мажеше сополите с ръце и пищеше и дрискаше ха ха ха. Страхлив Още ли търсиш оня Дошо с 80-ката да ти натъпче дебелото черво, обратно? ха ха ха
  • #27
    уфсъ ( преди 12 години )
    Типичната кола за овце!
  • #26
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ония *** сдуханяк с Ауди 80-ката го е стегнала язвата,ха,ха,ей,много *** парче!
  • #25
    Анонимен ( преди 12 години )
    Чисто нов модел да стане 6-ти в класа си по продажби в Европа,баси рекламата,а!Това i30 убива Гоуфо по всичко.Не случайно Аутоблд избягват да ги сравняват двете,щото ще е голям срам за германците.
  • #24
    Дебелия ( преди 12 години )
    mixi, не може ли някоя *** да е минала през бордюра с този Дженезис?
  • #23
    :) ( преди 12 години )
    Казанлъшкият *** се скъсал да плюе,газ пикае.Като вижда,че голфа изглежда като Тата пред това i30.Плюй сач ***,плюй,той кервана си върви.Винтеркорн не случайно влезе точно в тази кола,а не във Фокус и Астра.
  • #22
    Triforce ( преди 12 години )
    Карал съм Daewoo Nexia и мога да ви гарантирам, че по-здрава кола не съм карал. Не казвам удобна, не казвам хубав интериор... но ЗДРАВА. Ако е така, би трябвало новият Хюндай и30 да е също много добър, но с по-качествен интериор. Но онова е на GM, а тук си е чисто корейско. Никой не може да каже, че като една корейска марка е добра, то и другата е така. Същото и важи за японците. Хонда е номер 1 и след тях са другите. Та както по-долу писах - купете си по 1 Хонда, ако ще вземате малка кола.
  • #21
    jok ( преди 12 години )
    Колата е хубава..като за хюндай , иначе никога не бих я взел пред голф,астра или фокус,айде фокуса и мен не ме кефи. Не изглежда чак толкова оригинална,дори смятам,че с тая решетка директно копират ауди,но малко префасонирана...абе хубава кола ама хюндай
  • #20
    Fenix ( преди 12 години )
    Всеки си има мнение - ако някой се чувства с повишен имидж карайки изброените марки ОК. Значи целта е постигната и с много по-малко пари е ;-)
fallback
Последни