fallback

Hyundai i30 - край с компромисите

Изцяло новото поколение на колата е вече в България.

Тагове: hyundai i30
fallback
  • #59
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ne me kefi ama hi4! Mqza mi na nqkakva Mazda.
  • #58
    Filiberto ( преди 12 години )
    Може да се с по-модерен дизайн, но след 2005-6 станаха много зле с качеството, затова и таксиджиите престанаха да ги купуват. Просто вече взеха да наливат повече пари в реклама, като VW.
  • #57
    Анонимен ( преди 12 години )
    "Дизайнът вече е дързък, динамичен и много хармоничен, като не може да бъде припознат в никой друг автомобил."Хахахаха, само на Пежо 308 и Мазда 2, но все пак ви разбирам - всички такива статии са платени, нормално е да се скъсате от хвалене. Вие и Пежо 107 хвалихте.
  • #56
    Анонимен ( преди 12 години )
    Аз от коментарите по-долу се убедих в едно- че КЛАСИКА не е нормален. Такива нахвърляни думи в изречения,искащи да кажат нещо,което може да се каже с 4 думи,а не с 40, не ми изглеждат написани от човек,който е наред.
  • #55
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ако е азиатка предпочитам оригинала (японска), от колкото копието (корейска). Тия вече не правят хубави коли като Акцент, Елантра и т.н. Тогава имаха свой дизайн, сега само копират. Това е копие от няколко модела - предница и фарове като на Пежо 308, странична линия и купе като на Мазда 2. Май само задницата е оригинална, но тя пък е грозна.
  • #54
    Анонимен ( преди 12 години )
    doc=Миризмата
  • #53
    doc ( преди 12 години )
    Случаят на *** с ауитата е гладна кокошка,просо сънува.Виртуалния бял батко от морето е реален *** от казанлъшко.Виртуалните му аудта,А6,А8,А7,.. се оказаха един изгнил варел ауди 80,.. на баща му.Седнал да коментира кола на която целия им катун да спестява една година,джантата и не могат да купят.Ама пусто беднотия и простотия.Те ако *** бяха стока,отдавна щяха да живеят като бели хора.Никой не им виновен,калпаво семе.
  • #52
    Анонимен ( преди 12 години )
    Колкото и да плюе тук казанлъшкия ***,не му се получава.Аутобилд си го казаха:стана нещо немислимо до скоро,за момента корейска кола е на върха в С-сегмента.Ако Фолксваген прави една крачка,Хюндай правят две.Факт!
  • #51
    Анонимен ( преди 12 години )
    Като четох теста на Autobild единствения плюс на новия Сивик било космически изглеждащото табло.От там на татък корейката го утрепа по всичко.Чисто нова хонда,а по дупките скърцало таблото и тапицерията на вратите.Космическо табло,но от твърда пластмаса и пише,"не особено качествена".Точно обратното на i30.Колкото и да не им беше приятно и немците си признаха,че това i30 вдига летвата високо в компактния клас.И разбирали защо Винтеркорн отложи с една година старта на Голф 7
  • #50
    Анонимен ( преди 12 години )
    Абе какъв Сивик бе, произнася се Шивик. Иначе оня ден видях една такава Хонда новия Civic и честно казано по-добре изглежда.
fallback
Последни