fallback

Hyundai i30 - край с компромисите

Изцяло новото поколение на колата е вече в България.

Тагове: hyundai i30
fallback
  • #99
    TLS ( преди 9 години )
    Туй нящо го караме като служебен автомобил. 140 магарета, бендзин, фулл екстри. Посред зима минах Папорово -18 градуса сняг лед.. толкова с кола не съм се връткал. Просто не натискай спирачката в такива условия с тва. Като лагерна количка е.На право и сухо не върви. За 140 магарета само разходът му мяза, като го настъпеш отива 20++. И не върви.
  • #98
    Дидо ( преди 12 години )
    Колата сигурно е много добра (определено добре изглежда), но цената е неадекватна - ако аз трябва да отделя този бюджет (50 бона за дизел с екстри) ще се огледам за също пълна с екстри дизелова Шкода Сюпърб, която е доста по-висок клас, т.е. е повече кола за тия пари.Пък който иска да се прехласва по корейците.
  • #97
    BGRS ( преди 12 години )
    Почнах да чета коментарите отначало и както очаквах, писани от един и същи човек, даващ си положителни оценки сам. Отдавна се прокрадват съмнения в мен, че това е човек от сайта ви. И вярно, оценките ви са доста странни, особено тая за цена/качество. 5 години гаранция отдавна имат и много други производители в България. Да не говорим за покупната цена. Ако няма големи отстъпки, набутвацията е огромна! 5-6 е реалната оценка цена/качество! За мен това е най-неизгодната покупка в БГ.
  • #96
    BGRS ( преди 12 години )
    Само една забележка към статията, която прочетох сега, без да съм чел коментарите по-долу. Казвате, че дизайна не приличал на никой друг...Аз пък винаги като видя тоя автомобил си мисля, че виждам новия Фокус. Толкова си приличат с тия изпъкнали фарове и тая линия, минаваща през дръжките на вратите, доскоро съществуваща само при Форд, а отскоро и при Хюндай. А тоя автомобил го виждам всеки ден на път за работа :)
  • #95
    Дошо ( преди 12 години )
    За какво да си купувам аутобилд? Да го върна като вторичва суровина ли? ти така ли ги четеш тези списания? докато събираш хартия край казаните? И мога да ти кажа, че уйдая на твоя тати, може и да е с 10г по нов от моето Ауди Б-4, но арчи поичи и въри по малко а и няма моя *** язък му за марката Уйдай сигурно за това сте се насочили км тази кола, заради любовта към ***. Като си спомня само как та опънах в Б-4ката в Казанлък и как лакомо ми лапаше ***. Все бях виждал пидали ама като теб друг няма.
  • #94
    Миризмата ( преди 12 години )
    Дайте 2 лв. на *** с Б4-ката да си купи Аутобилд,че да му се стричи ***, както на мен докато ме опъваше в б-4ката. Това тука е корейската сглобка и за това харчи толкова, полската, която тестват в Аутобилд харчи с 3 литра по-малко. И не е само защото теста е по 90 градуса надолнище а защото си е по икономична. Динамиката е много добра, особенно ако буташ колата отзад докато ускорява, това го гарантирам, ускорението на тати хюндая така успявам да го сваля от 30сек. на 25сек. 0-100км.
  • #93
    Анонимен ( преди 12 години )
    Само разхода не ми се вярва да е чак толкова нисък ако все висиш в автонеми (както в моя край наричаме задръстванията).
  • #92
    Анонимен ( преди 12 години )
    Вие само можете да кикаляте този автомобил, но не можете да го купите.
  • #91
    smoky ( преди 12 години )
    za6to triabva da prili4a na: FORD FIESTA ? tova li e individualnosta mu? plagiati.....
  • #90
    Анонимен ( преди 12 години )
    Не е зле, но бих си я купил само ако върви с 3 мацки
fallback
Последни