IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Jaguar разкри най-разкошния XJ

Освен със суперлуксозен салон седанът ще се предлага и с нов двигател

Jaguar разкри най-разкошния XJ

Своя нов флагман с пълния му блясък показа Jaguar на изложението в Пекин. Седанът XJ във версия Ultimate е получил не само обновена външност и разкошен салон, но и нов бензинов мотор с мощност 340 к.с.
Jaguar разкри най-разкошния XJ
Да различиш Jaguar XJ Ultimate от неговите не толкова ултимативни събратя е доста лесно. Седанът е снабден с нова броня със светодиодни светлини, увеличени въздухозаборници, модернизирани тръби на изпускателната система и 20-инчови джанти, с уникален дизайн.
Jaguar разкри най-разкошния XJ
Интериорът също е доста луксозен. Седанът във версия Ultimate има две самостоятелни седалки отзад, които могат да масажират возещите се в тях. Те се разделени от алуминиева масичка, на която има специално място за 2 чаши за шампанско, а също така и малък хладилник. На задната част на предните седалки пък са монтирани двата екрана на инфо-развлекателната система, което дава възможност и за забавление (или работа) по време на пътуване.

Един от предлаганите двигатели за Jaguar XJ Ultimate е новият 3.0 литров, 6-цилиндров мотор с мощност 340 к.с. Той ще се предлага и в по-мощен вариант – 380 к.с. Агрегатите са комбинирани с 8-степенна автоматична скоростна кутия.

Тагове: jaguar xj ultimate
0 от 500