IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нов глобален модел на Nissan

Седанът Sylphy ще се продава в 120 държави

Нов глобален модел на Nissan

Компанията Nissan използва изложенето в Пекин за да покаже пред света следващото поколение на седана Sylphy (познат и с имената Pulsar и Sentra). За разлика от своя предшественик, той ще стане глобален модел, като още през лятото ще се появи на пазара в Китай. А до 2014 г. ще се продава в общо 120 държави от цял свят.
Нов глобален модел на Nissan
Предишният Nissan Sylphy бе построен на платформата B0 (Renault Logan) и на японския пазар се предлага с 1.5 и 2.0 литрови бензинови двигатели с мощност съответно 109 и 133 к.с. На какво шаси е новото поколение на седена не се съобщава. Японците разкриха едниствето, че новият модел ще получи 1.8 литров бензинов мотор с променливо газоразпределение, който работи в комбинация с новата вариаторна скоростна кутия XTRONIC CVT.

За новия Sylphy инженерите са подобрили шумоизолацията, заздравили са каросерията и са пренастроили окачването. Материалите в салона също са от по-високо качество. За отбелязване е и по-голямото пространство в самия автомобил в сравнение с неговия предшественик. Сериозни промени има и в дизайна, който вече с отличава с по-динамични форми, запомнящи се линии и LED светлини.

Тагове: nissan sylphy
0 от 500