IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото BMW M3 с V6 мотор

Мощността на би-турбо двигателя ще е около 435 к.с.

Новото BMW M3 с V6 мотор

Колкото повече приближава премиерата на следващото поколение на BMW M3, която е насрочена за 2014 г., толково повече се увеличават слуховете за техническите характеристики на спортния автомобил.

Според порталите BMWblog и InsideLine, които се позовават на своя вътрешна информация от концерна, баварците се готвят да напрпавят сериозни промени в автомобила. Основната ще бъде смяна на настоящия атмосферен V8 двигател с V6, като идеята е ясна – подобряване на неговите показатели.

Мощността на мотора, който ще бъде с 2 турбини, ще бъде 435 к.с, а максималният въртящ момент 548 Нм. По-рано тази година шефът на подразделението BMW M Алберт Бирман посочи горе-долу същите параметри на мотора – мощност 450 к.с. и въртящ момент от 542 Нм.

Изображения:
Photosbmw.com

Тагове: bmw m3
0 от 500
  • #44
    2 rate up comment 1 rate down comment
    BMW ( преди 12 години )
    Точно балансиращи валове се казва, а не тежести. И няма нищо общо с маховика, който си е цилиндричен и равномерен. Балансиращите валове са с изместени тежести сметнати така, че да са в противодействие на неравномерните запалвания на двигателите, които не са естествено балансирани. Естествено балансирани са само R6, боксер 6, V12 и боксер 12.
  • #43
    1 rate up comment 3 rate down comment
    @ CSL ( преди 12 години )
    Ти явно си поредния ***,който освен да пише тъпотии друго не може!Странното е ,че има една буква М - която ,като представи автомобилите си - те стават еталони ,покрай които другите правят техните
  • #42
    2 rate up comment 5 rate down comment
    До CSL ( преди 12 години )
    Брей БМВ са победили Сеат и Шевролет Авео най-накрая ли? хахахаБМВ и моторни спортове СМЯХ
  • #41
    3 rate up comment 2 rate down comment
    На всеки километър ( преди 12 години )
    BMW Пускат новото M3-ка С V6 Турбина по простатат причина, че новите правила в Formula 1. Задължават всички производители на двигатели да използват именно тази конфигорация на моторите. С цел по-голяма ефективност, и по-малъка разход на гориво. Именноно това налага разрамотката на такъв тип мотор , за най-новата M3. От BMW няма да спре до тук, с завръщането си към различните видове моторни спортове!!!
  • #40
    0 rate up comment 3 rate down comment
    пропов ( преди 12 години )
    Дори и да извършат това грехопадение,БМВ няма да го направят с М мотор.Ако ще пускат V6 то първо ще е в някой стандартен модел,може би в Петицата,щото е силно популярна и я карат разни мениджърчета,който искат да афищират еко-и природо-съобразност.Там идеята за компромис в името на природата звучи модерно и авангардно.Ама в М сериите V6 засега е равносилно на Ролекс с кварцов механизъм-нещо немислимо!
  • #39
    4 rate up comment 2 rate down comment
    CSL ( преди 12 години )
    kakvo 6te kajete dnes za predstavqneto na BMW pri turisti4eskite avtomobili i supermotorite :D razkazaha igrata na vsi4ki.Tazi godina 6te gazqt vav vsi4ki motorni sastezaniq :D
  • #38
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ne6to protiv bezrabotnite li ima6,ne se gordeia s tova,no taka se naloji?
  • #37
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Много странно, събота и неделя, когато хората не са на работа няма коментари, а в делничните дни някои коментират по цял ден. Явно доказателство какви са хората, които коментират - пубери или безработни.
  • #36
    6 rate up comment 3 rate down comment
    ahristova ( преди 12 години )
    А ето ви и малко блус, по мои текст и музика:
  • #35
    6 rate up comment 3 rate down comment
    ahristova ( преди 12 години )
    Страхотно BMW. Поздрав с това мое изпълнение: